2777
2789

اوو من سال کنکورم ۱۱ ساعتو نیم میخوندم باسن و گردنم نابودشد

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کتابو نشسته میخوندم وقت حفظ کردن که میشد بلند میشدم راه میرفتم و تکرار میکردم 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
در دوران مدرسه چقدر میخوندی؟

تا ساعت ۳ مدرسه بودم پنج ساعت تا شب میخوندم

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!

بنظرم عادت ها با تکرار ایجاد میشن جوری ناخودآگاه انجامشون میدی اگه میخوای روزی ۸ ساعت درس بخونی باید یه روند طی کی تا عادت بشه واست البته بستگی داره الان روزی چقد درس میخونی ؟ 

اگه هیچی پس بنظرم اینکارو بکن 

تا۲۱ روز یک ساعت درس بخون هر ۲۱ روز حداکثر ۱ ساعت اضافه کن تا به ساعت دلخواهت برسی این روس عادت اتمی میگن 

نمیشه تو مثلا هیچی درس نمیخونی یهویی از فردا شروع کنی ۸ ساعت بخونی چون بعد یه مدت دوباره برمیگردی به سبک قبلیت 

امیدوارم کمک کرده باشم من رشتم مشاورس گرایش شغلی تحصیلی 

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽
درباره امضات بطن چپ ضعیف میشه علائمش چیه؟

خیلی ناگهانی است اونقدری نیست که بیمار متوجهش بشه و بخواد کاری بکنه  ولی تنگی نفس و درد قفسه سینه شدید که به خاطر کمبود خونرسانی و مرگ تدریجی سلول و بعد بافت هاست

توروخدا بگو چجوری میخوندی  مغزت میکشید  چیکا میکردی خسته نمیشدی

عادت کرده بودم اگر یروز نمیخوندم انگار یچیزی کم بود مغزمم میکشید تازه من سه ساعت بدون استراحت مینشیتم میخوندم بعد نیم ساعت استزاحت میکردم البته این براهمه خوب نیس ولی راهش ایجاد عادته

آهان الان کجا درس میخونید  من یازدهم تا ۸و ۱۰ ساعت روزای تعطیل می خونم خوبه؟

پزشکی اصفهان اره عالیه

بنظرم عادت ها با تکرار ایجاد میشن جوری ناخودآگاه انجامشون میدی اگه میخوای روزی ۸ ساعت درس بخونی باید ...

ببخشید من سوال داشتم من یازدهم بعد روزای تعطیل ۸و۹ ساعت میخونم اما روزایی که میرم مدرسه مشکلم اینکه از مدرسه میام زیاد میخوابم برا این خوابم چیکار کنم