2777
2789

جز اینستا و ...

شماره همم نداریم

حالم بده نمیدونم تو ابن سن این حس مسخره چیه یقمو گرفته***۳۰سالمه****

دوست داداشمه😭😭

چیگار کنم

عین مرغ پرکنده ام

چشمک میزنم بهش😐

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرم زل میزنم تو چشاش میگم بیا منو بگیر 😶

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

بعد از ۸ سال که میشناختمش و باهم رفیق بودیم 

تو رابطه نبودیم فهمیدم بهش حس دارم ولی اون خیلی سفت و سخت بود

انقد نگفتم بهش تا یه شب خودش بهم گفت من ازت خوشم میاد ولی تو یجوری نگام میکردی که روم نمیشد بهت بگم

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 

خوراکی مثل کیک و اینا همراه داداشت کن با هم بخورن

داداشت بگه تو پختی 😁

اونم ولی باید ببیندت و توجه کنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بعد از ۸ سال که میشناختمش و باهم رفیق بودیم  تو رابطه نبودیم فهمیدم بهش حس دارم ولی اون خیلی س ...

ببین من همش پیش خودم میگم تین لعنتی دوماهه از فکر من بیرون‌نمیاد

این همه ادم چرا من دلباخته این شدم اخه

میگم نکنه اونم ی حسی داره؟

بنظرت بی دلیله؟؟

چجوری نگاش میکردی تو؟؟

بهش یه جوری بی سرصدا بگو

اگه بهت حس داشت بگو پاپیش بذاره و بدون سخت گیری وشرط وشروط بیجا برس بهش

اگرم گفت نه ناراحت نمیشی یه عمر که بهش نگفتی

کاش من قبل ازدواج به اونی که ذوستم داشت و میترسید بگه ومنم میخواستمش یه جوری میفهموندم که بیاد جلو

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭