بز_سخنگوو مدیر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7294 عنوان نشونه های پسری ک عاشقته | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 20 پست البته ارتباط نداشته باشین با هم..مثلا پسره چ رفتاری داره تو جمع و کلا جایی ک دخترو میبینه؟...اگه نگاشون گره بخوره بعد اون هی ادامه بده یعنی حسی نداره؟ اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤 1402/01/17 | 21:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7294 من سریع میرم سر اصل مطلب میگم خوشم اومده و فلان فک کنین موقعیتش نیست....همش زل زدن پسرا اصن چ معنی داره؟🥲 اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7294 تو تاپیکشی دیگ الن منظورم خودش بود🙃😂 😂😂 اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7294 برعکس میگیا پسر یکی بخاد نگاهش میکنه دختر😐 خیره نگات میکنه میخادت حس داره واقعنی؟آخه من خودم یکیو دوس داشته باشم نمیتونم نگا کنم اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
ستي،ستي عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 2655 واقعنی؟ آخه من خودم یکیو دوس داشته باشم نمیتونم نگا کنم اره قشنگم حس داره بهت ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
بز_سخنگوو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 7294 اره قشنگم حس داره بهت انشالله همینطور باشه❤😘 اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
شکر_دخت عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 4802 هیچ استانداردی تو رفتار اقایون نیست.یجا نوشته بود: توجه را با علاقه و علاقه را با عشق اشتباه نگیرین.شاید فقط بعنوان یه منظره زیبا یا دوست یا انسان خوب بهتون خیره میشه. 😇 انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"...