2777
2789
عنوان

نشونه های پسری ک عاشقته

291 بازدید | 20 پست

البته ارتباط نداشته باشین با هم..مثلا پسره چ رفتاری داره تو جمع و کلا جایی ک دخترو میبینه؟...اگه نگاشون گره بخوره بعد اون هی ادامه بده یعنی حسی نداره‌؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

نگاه گره بخوره زیاد روش نباید حساب کنید

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم،،، کیبوردو نگاه کن حرف ت و د پیش همن در اصل عمو__هستم خواستم بنویسم اشتباه شد ...                Just For Fun                              من مُردم ، این روزا یه جورایی تو اون دنیام ...                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا؟ خودتون چ رفتاری دارید در این مواقع؟

من سریع میرم سر اصل مطلب میگم خوشم اومده و فلان 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم،،، کیبوردو نگاه کن حرف ت و د پیش همن در اصل عمو__هستم خواستم بنویسم اشتباه شد ...                Just For Fun                              من مُردم ، این روزا یه جورایی تو اون دنیام ...                   
چشماش برق میزنه میبینتت سر ب سرت میزاره کلن رفتاراش قشنگه دیگ خودت متوجه میشی اصن

حالا در اون حد نیست نزدیک ک سر ب سر بزاره..حتی سلام علیکم نداریم...فقط نگا میکنه‌‌...خیرره...ادامش میده ها ...من خودم خجالت میکشم رومو میکنم یه ور دیگ...ی جا خوندم اگه علاقه باشه نمیتونه نگا کنه🥲

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
حالا در اون حد نیست نزدیک ک سر ب سر بزاره..حتی سلام علیکم نداریم...فقط نگا میکنه‌‌...خیرره...ادامش م ...

برعکس میگیا

پسر یکی بخاد نگاهش میکنه دختر😐

خیره نگات میکنه میخادت حس داره 

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫