2777
2789
دارم کلاس حسابداری میرم، ولی دیگه نزدیک چهل سالمه، فک نکنم ازین کلاسم چیزی در بیاد، دخترم اصلا دوست ...

بیشتر آدمهای موفق دنیا از ۴۰ سالگی شغل جدیدشون و پیدا کردن  ۴۰سالگی قشنگ ترین سنه سن آگاهی و تلاشه نویسنده کتاب هری پاتر با دوتا بچه بی کس و تنها جدا شد کتاب هری پاترو نوشت الان از ملکه انگلیس پولدارتره ناامید نشو باهمه توان برو جلو کتاب زیاد بخون قهرمان زندگی خودت شو موفق باشی 

مامانم مریض حاله، یه دخترم دارم، دلم نیومد ناراحتشون کنم ولی نتونستم خودمو کنترل کنم، به یکی دو نفر ...

تورو خدا به نزدیکان نگید کاری جز خراب کردن بلد نیستند صدمه ای که نزدیکان می نند والا از خیانت بدتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بیخیال این شوهر احمق بشم،برای خودم با بچم زندگی کنم؟

آره سبک زندگیتو عوض کم تا الان شوهرت بوده لیاقت نداشته حالا بچه ت باشه دوستهای خوب پدرو مادرت خانواده ت هرچقدر بتونی با سیاست رفتار کنی و از شوهرت واسه پول جمع کردن و کلاسهای هدفمندت استفاده کنی بهتره اینقدر احساساتت و نریز بیرون براش که همش دروغ بشنوی خیانت الان از رگ گردن بهت نزدیک تره پس بی خیال خودتو عشقه 

گوشیش زنگ میخوره جلوی من جواب نمیده،نمیتونمم شمارهاشو بردارم،

همین که جلوت صحبت نمیکنه یعنی خبرایی هست 

لطفا یک دقیقه وقت بذارین و امضا مو بخونین .           بنده به روانشناسی و جامعه شناسی علاقه دارم و هدفم از عضویت تبادل نظر سازنده ، آگاه شدن و آگاهی دادن در مورد جنس مکمل هست ، مطالبی که متاسفانه در مدارس و دانشگاه بهمون نگفتن.                                          شاید بعضیا بگن این سایت برای خانوما و فرزندآوری هست .                                                                 ولی زندگی مشترک و تربیت فرزند به هردو جنس ارتباط داره .                                                                اگه حضورم در تاپیکی از نظرتون مناسب نبود بهم گوش زد کنید بلافاصله تاپیک رو ترک میکنم و نیازی به گزارش دادن نیست .                                                ممنونم که وقت گذاشتین .
آره سبک زندگیتو عوض کم تا الان شوهرت بوده لیاقت نداشته حالا بچه ت باشه دوستهای خوب پدرو مادرت خانواد ...

حوصله هیچ کاریم ندارم،کم آوردم خستم،خیلی

خسته ترینم

من دیدم عزیزم....خیلی بده....۶ماه نتونستم تحمل کنم...فقط خودم ضربه خوردم...این بیشرف حتی یه عذرخواهی هم نکرد....گفت مقصر خودتی...تو این شش ماه فقط من اذیت شدم...اون خیلی سرحال هرروز جون تر باورت میشه نصف موهای سرم سفید شد....ببین کاری که من کردم تونن....سعی کن خوش بگذرونی ...به خودت برسی..‌

من دیدم عزیزم....خیلی بده....۶ماه نتونستم تحمل کنم...فقط خودم ضربه خوردم...این بیشرف حتی یه عذرخواهی ...

خیلی سخت،خدانگذره از مردایی که خیانت میکنن،با اعصاب و روان ما بازی میکنن

خسته ترینم
ببین من از ۳۸ سالگی شروع کردم به یادگرفتن یه حرفه‌ دیگه الان ۴ سال گذشته مهارتش و به دست آوردم کارش ...

آفرین به این همه انگیزه و اعتماد به نفس، من نقطه ضعفم احساساتی بودن زیادمه، واقعا درست میگی،خوب که فکر میکنم اگه یه بچه دیگه بیارم، هر غلطی هم بکنه تا وقتی که بچه دوم از آب و گل در بیاد هیچ کاری نمیتونم بکنم،بعدشم دیگه نفسی برام نمونده.  باید به فکر یه شغل باشم   

چیکارکردی عزیزم جداییت فقط سر خیانتش بود؟ من چقدر بی عرضم که موندم

نه عزیزم به خاطر دخترم و مادرم جدا نشدم، خودمم دوسش دارم، چند روز با هم قهر میشیم افسرده میشم، دست خودم نیس. برای گوشیش رمز گذاشته دیگه تو خونه هم چت نمیکنه نمیدونم بیرون چت میکنه یا نه، ولی مادر شوهرم دو سه هفته پیش از خواهرشوهرام ماجرای دعواهای قبلمونو شنیده، خیلی با شوهرم دعوا کرده، به منم گفت اگه بازم چیزی ازش دیدی بهم بگو. 

نه عزیزم به خاطر دخترم و مادرم جدا نشدم، خودمم دوسش دارم، چند روز با هم قهر میشیم افسرده میشم، دست خ ...

بازم خداخیرش بده چه مادرشوهر خوبی داری حالا مادرشوهر عفریته ی من توی روم گفت مرد بتونه خرجی بده بره زن دوم بگیره چه اشکالی داره