ده هابارخیانت دیدم ودارم زندگی میکنم بی تفاوت باشوازچیزدی دیگه زندگی لذت ببر.مردنباشه هم زندگی قشنگه وابسته نباش وازخوشیای دیگه جانمون.خیانت نکنی هامنظورم اینه محلش نذا رفته رفته میادسراغت امااونوقت دیگه بی روح میشی بهش
آدمهای خائن آدمهای دروغگو و زبون بازی هستند تا می تونی از بحث کلامی جلوگیری کن بعدهمنگو به خاطر دخت ...
دارم کلاس حسابداری میرم، ولی دیگه نزدیک چهل سالمه، فک نکنم ازین کلاسم چیزی در بیاد، دخترم اصلا دوست نداره سرکار برم، از تنهایی بدش میاد، به شدت خواهر برادر دوست داره، شوهرمم میخواد، ولی با این کاراش نمیخوام بچه دوم بیارم
دارم کلاس حسابداری میرم، ولی دیگه نزدیک چهل سالمه، فک نکنم ازین کلاسم چیزی در بیاد، دخترم اصلا دوست ...
ببین من از ۳۸ سالگی شروع کردم به یادگرفتن یه حرفه دیگه الان ۴ سال گذشته مهارتش و به دست آوردم کارش هم پیداکردم الانم دارم سرمایه گذاری می کنم عقلت و دست دخترت نده اصلا به این مردها اعتباری نیست تمرکزت و بزار روی خودت بچه دوم آوردن فقط به نفع شوهرته که قشنگ فلج بشی توی خونه ش ... با یک بچه همه جا جاداری ... زندگی که توش خیانت و دلسردی باشه بچه اذیت میشه از آوردنش حس گناه بهت دست میده هم به خودت ظلمه هم اون طفل معصوم فقط خودتو قوی و محکم کن اصلا باهاش بحث نکن هرجامیره میاد به جهنم اگه تونستی از شوهرت استفاده کن به هدفت برسی چشمهاتو ببند روی بدیهاش ببند بتونی روی خودت و هدفت تمرکز کتی و بچه ت تا وقتی اونجایی با آرامش بزرگ بشه دوستهای خوب پیداکن حال زندگی رو با دوستات ببر خانواده خودت بزار جوان بمونی روزهای قشنگ و ببینی