2777
2789
بله همکارش بود ولی ۲ ماه بود از محل کارشون رفته بودم ارتباط چت وپیامی داشتن جنسی و عشقی نبود ولی بال ...

خدامرگشون بده این زنایی و که وارد زندگی مرد متاهل میشم

خسته ترینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده هابارخیانت دیدم ودارم زندگی میکنم بی تفاوت باشوازچیزدی دیگه زندگی لذت ببر.مردنباشه هم زندگی قشنگه وابسته نباش وازخوشیای دیگه جانمون.خیانت نکنی هامنظورم اینه محلش نذا رفته رفته میادسراغت امااونوقت دیگه بی روح میشی بهش

لااقل همون موقع میفهمیدم خر فرض نمیشدم کار از کار گذشته بود اگه همون وقت رو شده بود زنه رو جر میدادم

نه عزیزم به محض اینکه با اون زنیکه هم کلام میشدی حس افت شخصیت پیدا می کردی همون بهتر. آدم خائن ارزش هیچی و نداره .

آدمهای خائن آدمهای دروغگو و زبون بازی هستند تا می تونی از بحث کلامی جلوگیری کن بعدهم‌نگو به خاطر دخت ...

دارم کلاس حسابداری میرم، ولی دیگه نزدیک چهل سالمه، فک نکنم ازین کلاسم چیزی در بیاد، دخترم اصلا دوست نداره سرکار برم، از تنهایی بدش میاد، به شدت خواهر برادر دوست داره، شوهرمم میخواد، ولی با این کاراش نمیخوام بچه دوم بیارم

ده هابارخیانت دیدم ودارم زندگی میکنم بی تفاوت باشوازچیزدی دیگه زندگی لذت ببر.مردنباشه هم زندگی قشنگه ...

دیگه وقتی بیاد هیچ ارزشی برام نداره

خسته ترینم
نه عزیزم به محض اینکه با اون زنیکه هم کلام میشدی حس افت شخصیت پیدا می کردی همون بهتر. آدم خائن ارزش ...

درسته ولی بهش پیم زدم حرف دلمو گفتم توهینامو کردم بعدش هم گفتم میدونی چرا چند ماهه بهت زنگ نزدم نخواستم باهات همکلام بشم 

خدامرگشون بده این زنایی و که وارد زندگی مرد متاهل میشم

الهی آمین مجرد بود گفتم از خدا میخوام زودی ازدواج کنی از اونیکه توقع نداشتی همه کست شده بود باورت بود بهت یه ضربه ای بزنه اونوقت منو یادت بنداز

دارم کلاس حسابداری میرم، ولی دیگه نزدیک چهل سالمه، فک نکنم ازین کلاسم چیزی در بیاد، دخترم اصلا دوست ...

ببین من از ۳۸ سالگی شروع کردم به یادگرفتن یه حرفه‌ دیگه الان ۴ سال گذشته مهارتش و به دست آوردم کارش هم پیداکردم الانم دارم سرمایه گذاری می کنم عقلت و دست دخترت نده اصلا به این مردها اعتباری نیست تمرکزت و بزار روی خودت بچه دوم آوردن فقط به نفع شوهرته که قشنگ فلج بشی توی خونه ش ... با یک بچه همه جا جاداری ...  زندگی که توش خیانت و دلسردی باشه بچه اذیت میشه از آوردنش حس گناه بهت دست میده هم به خودت ظلمه هم اون طفل معصوم فقط خودتو قوی و محکم کن اصلا باهاش بحث نکن هرجامیره میاد به جهنم اگه تونستی از شوهرت استفاده کن به هدفت برسی چشمهاتو ببند روی بدیهاش ببند بتونی روی خودت و هدفت تمرکز کتی و بچه ت تا وقتی اونجایی با آرامش بزرگ بشه دوستهای خوب پیداکن حال زندگی رو با دوستات ببر   خانواده خودت بزار جوان بمونی روزهای قشنگ و ببینی