هرچی به رو میاریم بدتر،مجبوریم باید تحمل کرد،من بچه دارم نه راه پس دارم نه راه پیش،بهش گفتم هرکی برا ...
منم همینو گفتم، گفتم من فقط به خاطر مامان و دخترم وایسادم، دیگه برام مهم نیستی، هر غلطی میخوای بکن، دو سه هفته غذا یه جوری میپختم فقط برای خودمو و دخترم، اینقد چسبید بهم مجبورم کرد آشتی کنم
چون ۳ بار رو شده بود حواسش جمعتر بوده سره کار جت و تماس میومد خونه شمارشو میذاشت انسداد کلا واگذارش کردم بخدا آدمی از کسیکه توقع نداره بیشتر میسوزه مهرماه تموم شدا بود من آذر فهمیدم
منم همینو گفتم، گفتم من فقط به خاطر مامان و دخترم وایسادم، دیگه برام مهم نیستی، هر غلطی میخوای بکن، ...
آدمهای خائن آدمهای دروغگو و زبون بازی هستند تا می تونی از بحث کلامی جلوگیری کن بعدهمنگو به خاطر دخترم و مادرم بگو من به هیچی وابستگی ندارم اینجا خونه منه اگه قراره کسی بره تویی یه آرامش ساختگی ایجاد کن اگه قراره و مجبوری بمونی بعد دنبال یادگرفتن ی حرفه باش که بتونی در آینده کار خوبی داشته باشی بتونی مثل آشغال اززندگیت بندازیش بیرون فعلا ازش استفاده کن به اهدافت برس به جهنم که خیانت می کنند گورباباشون آخرش تنهاییه براشون
منم همینو گفتم، گفتم من فقط به خاطر مامان و دخترم وایسادم، دیگه برام مهم نیستی، هر غلطی میخوای بکن، ...
منم دارم عذابش میدم،زنگ زده اکمد پشت خطیم میگه با کی حرف میزدی گفتم با هر کی میگه یعنی چی گفتم یعنی چی ندارم نباید توضیح بدم که با یه دوست میگه اون دوست کیه گفتم شرمنده نمیتونم بگم