2777
2789
چه جوری اهمیت ندم بشینمو نگاه کنم،البته فقط در حد شک هست،

کسی که عاشقانه کسیو دوست داشته باشه خیانت نمیکنه . حتما جایی تو دلش ندارین که خیانت کرده یا میخواد بکنه چه اصراری هست جلوشو بگیرین شرایط جاشدنم ندارین . بیخیالی در مورد خیانت بهترین روش نگه داشتن مرد پیشه خودتونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که عاشقانه کسیو دوست داشته باشه خیانت نمیکنه . حتما جایی تو دلش ندارین که خیانت کرده یا میخواد ب ...

بهش میگم کی به گوشیت زنگ میزنه،میگه تو با این فکرات فقط داری خودت و اذیت میکنی

خسته ترینم
چه زرنگ بودی،حالا‌خیانت میکرد؟

اره، تلگرامشو رو گوشیم نصب کردم دیدم همزمان با چند نفر چت میکنه. از سرکار میومد میگفت سرم درد میکنه میرفت تو اتاق، نگو میرفته چت میکرد، یعنی صبح که از خونه درمیومد بره سرکار چت میکرد تا خود شب

دقیقاً ، بازم خودت صلاح میدونی فکر کن نیست ، فکر کن خودتی و بچه ات 

اتفاقا همین تصمیمو گرفتم و بهش گفتم من دیگه با تو کاری ندارم تو برای خودت زندگی کن منم برای خودم،میگه نه مگه میشه این چه مدل زندگیه،

خسته ترینم
اره، تلگرامشو رو گوشیم نصب کردم دیدم همزمان با چند نفر چت میکنه. از سرکار میومد میگفت سرم درد میکنه ...

ای وای چه نامرد،چی کار کردی؟داری تحملش میکنی؟

خسته ترینم
چه جوری؟بهش گفتم کیه به گوشیت زنگ میزنه،گفت تو فقط داری خودت و اذیت میکنی،

عزیزم اگ میخای زیر نظرش بگیری ک نباید بهش بگی 

وقتی بهش میگی خب اون حواسشو بیشتر جمع میکنه 

البته اگر میتونی بهش جداشی و تحملشو داری وگرنه ک بیخیال شو 

زیادی قربون صدقه زبونی میره ولی در عمل توجهش به نیازهای زندگی و تغییراتت کم میشه تلفن هاش مشکوک میشه ...

والا برای من کاملا رفتارهاش نرمال بود چیز مشکوکی نبود من بعد قطع رابطشون فهمیدم حیف

عزیزم اگ میخای زیر نظرش بگیری ک نباید بهش بگی  وقتی بهش میگی خب اون حواسشو بیشتر جمع میکنه&nbs ...

اره بهش گفتم دیگه ۶ دنگ حواسشون جمع میکنه،من احمق و بگو امروز رفت دسشویی گوشیش زنگ خورد یه شماره دیدم تا اومدم حفظش کنم شماررو از دسشویی اومد بیرون،

خسته ترینم
اره بهش گفتم دیگه ۶ دنگ حواسشون جمع میکنه،من احمق و بگو امروز رفت دسشویی گوشیش زنگ خورد یه شماره دید ...

واس همون میگم دیگ 

ی مدت خودتو بزن ب بیخیالی ببین رفتارش چجوریه بذار باور کنه ک تو باور کردی حرفاشو و بهس اعتماد داری

کمکم رمز گوشیشو یاد بگیر و چکش کن اینستاشو رو گوشیت نصب کن 

یا مثلا از همراه من یا ایرانسل بفهم با چ شماره هایی در ارتباطه ک البته باید گوشیش پیشت باشه

واس همون میگم دیگ  ی مدت خودتو بزن ب بیخیالی ببین رفتارش چجوریه بذار باور کنه ک تو باور کردی ح ...

امروز به شماره موبایل زنگ زد سیو شده بود خونه،اشتباه کردم باید یاداشت میکردم

خسته ترینم
ای وای چه نامرد،چی کار کردی؟داری تحملش میکنی؟

مامانم مریض حاله، یه دخترم دارم، دلم نیومد ناراحتشون کنم ولی نتونستم خودمو کنترل کنم، به یکی دو نفر از خانواده خودمو خواهراش گفتم، چند ماه همش باهاش دعوا داشتم و قهر بودم، ولی بازم قبل عید با یکی چند تا اس ام اس داده بود، نمیدونم چه مرگشه، به روش دیگه نیاوردم، انگار به چت معتاده

مامانم مریض حاله، یه دخترم دارم، دلم نیومد ناراحتشون کنم ولی نتونستم خودمو کنترل کنم، به یکی دو نفر ...

هرچی به رو میاریم بدتر،مجبوریم باید تحمل کرد،من بچه دارم نه راه پس دارم نه راه پیش،بهش گفتم هرکی برای خودش زندگی کنه من کاری به کارت ندارم،هر موقع دوس داشتی بیا خونه هر موقع خواستی برو،دیگه برام اهمیتی نداری،گفت مگه میشه این چه مدل زندگیه یعنی من و دوس نداری

خسته ترینم