2777
2789

موقع خیانت مهربونتر میشن که بهشون شک نکنی. گوشیشونو تو یه زاویه ای میگیرن که تو نبینی. شوهر من اینکارو میکرد، من از تصویرش که میفتاد روی پنجره ی بغلیش میفهمیدم داره چت میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اهمیت نده . اگر خیانت کنه یروز میفهمی 

اتفاقا پیگیری کن زودتر واقعیت و بپذیر اگه اهل خیانته عزاداریهات که تموم بشه شرایط بیرون رفتن هم نداشته باشی به مرور قوی تر میشی و سعی می کنی مستقل بشی بعد می بینی صد به یکی از زنهای دیگه جلوتری این مردها هستن که بدون زن نمی تونند نه ما 

اتفاقا پیگیری کن زودتر واقعیت و بپذیر اگه اهل خیانته عزاداریهات که تموم بشه شرایط بیرون رفتن هم نداش ...

موش و گربست مگه ؟ کسی که خیانت بخواد بکنه با هزار ترفند خیانت میکنه . به نظرم جای اینکارا خودتونو بزنید به ندونستن . برای خودتون زندگی کنید 

خودتو عذاب نده به این چیزا فکر نکن و واردش نشو ، فکر سلامت روح و روانت باش و از این زندگی کوتاه سعی ...

اصلا حوصله ندارم،هم اخلاقش گند،هم بچه ننس،هم هزارتا عیب و ایراد دیگه داره،نه راه پس دارم نه راه پیش

خسته ترینم