2777
2789
عنوان

انگار مریضه

80 بازدید | 5 پست

سرهنگ رو میگم. میمون بهم میگه دور بزن من دور زدم گفت برو پایین ردی. خط ممتد دور زدن ممنوعه. منم گفتم خودت گفتی. 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

باید میگفتی روی این خط دور زدن ممنوعه نه هرچی گفت بگی چشم مثلا امتحانه عزیزم داره میپرسه در خواست میکنه که ببینه چقدر یادگرفتی

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
باید میگفتی روی این خط دور زدن ممنوعه نه هرچی گفت بگی چشم مثلا امتحانه عزیزم داره میپرسه در خواست می ...

اصلن حواسم نبود اخه دقیقن همونجا یی ک اموزش میدادن همونجا امتحان میگرع ازمون. منم اونجا هموش دور دو فرمونه اینا میزدم یادم نبود اصلا

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
اصلن حواسم نبود اخه دقیقن همونجا یی ک اموزش میدادن همونجا امتحان میگرع ازمون. منم اونجا هموش دور دو ...

درکت میکنم استرس هم اضافه میشه ولی باید دقتت ببری بالا💕

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊