2821
2789
عنوان

عشق دوم....

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 46 پست
قبلی رو چقدر میخواستی ؟, الان کاملا فراموشش کردی 

اول میخاسمتش 

خاستگارمم بود بعد دیگه نمیخاستمش چون چشمم باز شده بود وفهمیدم زندگی فقط عشق وعاشقی نیست

ردش کردیم

تموم شد

اره حتی بهش فکرم نمیکنم

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
اول میخاسمتش  خاستگارمم بود بعد دیگه نمیخاستمش چون چشمم باز شده بود وفهمیدم زندگی فقط عشق وعاش ...

من سردرگمم می‌دونم حق با خانواده و ما بدرد هم نمیخوریم اما خیلی به هم وابسته ایم الان ۴ ماه گذشته از اون شب خواستگاری ک بابام بیرونش کرد و منو کتک زد اما ما باز در ارتباطیم مثل قبل هرچند می‌دونم قرار نیست بهم برسیم 💔 بنظرت چکار کنم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سردرگمم می‌دونم حق با خانواده و ما بدرد هم نمیخوریم اما خیلی به هم وابسته ایم الان ۴ ماه گذشته از ...

اگه کسی قسمتت باشه حتی اگه کل دنیا مخالف باشم بازهم شما یجوری و یروزی بهم میرسید

این تجربه شخصیمه

هیچ نگران نباش بگو خدایا خودت جورش کن 

منم خیلی وابسته بودم خیلی حالم بد بود و همه میگفتن این مناسب تو نیست 

من فک میکردم اونا منو درک نمیکنن اما میگم کاش میشد به عقب برگشت و ۴ سال عمرمو درسمو وقتمو تباه نمیکردم

اگه کسی قسمتت باشه حتی اگه کل دنیا مخالف باشم بازهم شما یجوری و یروزی بهم میرسید این تجربه شخصیمه ...

حتی ب این فکرم ک باهاش فرار کنم اما ته فرار ب ضرره دختره بخاطر مادرم از این کار جدیدا منصرف شدم اما خانوادم حتی نمیخوان اسم فلانی تو خونمون بیاد 

کاش خدا کمکم کنه هر شب دارم میمیرم و زنده میشم 

حتی ب این فکرم ک باهاش فرار کنم اما ته فرار ب ضرره دختره بخاطر مادرم از این کار جدیدا منصرف شدم اما ...

عشق وعاشقی فقط یکماه اول زندگی به کارت میاد

حتما خانوادت یچیزی میدونن که نه میارن

مطمعن باش اگه خیلی مناسب بود مخالفت نمیکردن

تو مورو دیدی اونا پیچش مو

ازدواج اصلا مسخره بازی نیست

توهمین نینی سایت ندیدی  روزانه چندین نفر بخاطر انتخاب اشتباه افسردگی گرفتن

عشق وعاشقی فقط یکماه اول زندگی به کارت میاد حتما خانوادت یچیزی میدونن که نه میارن مطمعن باش اگه خی ...

اره واقعا هم مناسب هم نیستیم و دلایل خانوادم کاملا منطقیه اما از جدایی میترسم 🥺💔

جای برو ک بخوانت نه با زور زدن بری اینجوری سریع ازت دس میکشن بزار خودشون دنبالت بیان

خانواده اون خیلی راضین ب این ازدواج خودشم منو خیلی میخواد اما خانواده من نمیپذیرن و به شددت مخالف

دلیل

۴سال ازم کوچیکتره ۱۷ ساعت راهشون دوره شغل ندارع وضع مالش اوکی نیست و تفاوت زیاد فرهنگی خانواده هامون برا همین همه مخالف ازدواجمونن البته خانواده و عمو و دایی و... منظورمه

2824
2823
2791
2779
2792