سلام دوستان
از اونجايي كه خودم تو پروسه انتقال همش دنبال علائم ميگشتم و مدام سرچ ميكردم، خواستم تجربه خودم و باهاتون به اشتراك بذارم شايدم يكم از نگراني اين روزاتون رو كم كنه
براي من دوتا جنين سه روزه انتقال دادن
از روز اول فقط كرامپاي شبيه قاعدگي داشتم، يكم تخمدان سمت راستم تير ميكشيد و ديگه علامت خاصي نداشتم
تا روزاي ٧ و ٨ كه يك مقدار خيلي كم درد سينه هم اضافه شد.
كلا خيلي نااميد بودم و ميگفتم خيلي بعيده انتقال اول مثبت شم براي همين خودم رو براي دومي آماده كرده بودم.
از نظر تغذيه بخوام بگم ما روز قبل انتقال گفتيم بريم كله پاچه كه يكم دير رفتيم همه جا تعطيل بود 😄 ديگه جاتون خالي جيگركي رفتيم، شبش شام سينه مرغ خوردم و صبحشم صبحانه تخم مرغ آب پز، نهار و شام همون روز اول كله پاچه خوردم و از فرداش ديگه بيشتر حالت كته و سينه مرغ گريل شده يا آب پز يا ماهي خوردم، دو سه باري هم گوشت قرمز خوردم تو كل اين دوهفته، دوبارم بوقلمون خوردم. صبحونه هام طبق عادت اين يك سال اخير تخم مرغ اب پز بود، يكي دوبار هم نرگسي براي خودم درست كردم، لوبياپلو با لوبيا سبز سه چهار باري خوردم، ماكاراني فقط يك بار اونم به زور چون ماكاراني بي ادويه واقعا قابل خوردن نيست، ادويه هم تو كل غذاهام فقط يكم زردچوبه ميزدم، البته كه تمام ادويه ها مقدار كمش تو غذاها ايرادي نداره ولي من محض احتياط به حرف ماما گوش دادم و خيلي كمش كردم
نشاسته نخوردم راستش، فقط گاهي سيب زميني آب پز و همين برنج و نون
بيشتر سعي كردم پروتئين مصرف كنم
ميوه هايي هم كه خوردم، روزي يك دونه موز ميخوردم، هر سه چهار روز يه انبه، و ميوه فصل ديگه انگور، شليل، هلو، آلو هرچي كه تو يخچال بود، سعي ميكردم با غذاهامم سبزي با سالاد كاهو بخورم و بدنمو هيدراته نگه دارم، من با لبنيات دچار نفخ ميشم براي همين خيلي محدود كردمش از قبل ابن ماجراها كلا، ولي شما اگه ميتونيد بخوريد
داروهاي من كوالي فول، آسپرين، فرتيل سي ام، ويت اي، امگا سه، دوفامد، شياف و امپول پروژسترون و استراديول
در مورد استراحت هم من راستش سه چهار روز اول بيشتر درازكش بودم، البته تو خونه يكم راه ميرفتم براي خونرساني به رحمم ولي نه نهار شام صبحانه درست كردم نه ظرفا رو شستم، بنده خدا شوهرم انجام داد، از روز چهار به بعد ديگه نهارا رو خودم گذاشتم ولي مثلا سعي ميكردم قابلمه برنج و برندارم و كته كنم، ديگه روزاي آخر كه نااميد بودم از بي علامتي، برنجم آبكش ميكردم 😄
خونه امون هم دو طبقه است سعي كردم زياد بالا پايين نكنم، در كل دو سه بار رفتم بيرون
آمپولامم دوستم طفلي ميومد برام تزريق ميكرد
ديگه فكر كنم همه چيزو گفتم
در كل دنبال علامت نگردين، چيزي هم باشه عوارض داروهاتونه بيشتر
هستن كسايي كه كليي علائم دارن ... ولي اگر هم ندارين نااميد نشيد❤️❤️