2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ بگم   شاید سود داشته باشه

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=) مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼
خیلیا .تو نی نی سایت گفتن داره

حوصله میخواد واقعا اگر حوصله داری بگیر ...من 5 دونه خریدم پشیمونم 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
به چه دردی میخوره؟یعنی حلزونا را چکارمیکنن

براپوست ...میزنن ب پوست 

من پکش رو گرفتم واقعا صورتم داشت خوب میشد خودم ترک کردم 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

توایتابهش پیام بده خانم گنجی شرکت نیست هر چقدم بخوای میتونی خریدکنی خودشم ازت میخره

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

بعد اینکه استفاده کردن چکارشون میکنن حلزونا رو؟

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
میتون۷ شهر خودم ازم بخره  نمیدونی حداقل سرمایه چنده

به همه جا ارسال داره برای خریدحضوری هم باید بری قم خودش میکه هرچقدربخوای میتونی خرید کنی

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
خیلیا .تو نی نی سایت گفتن داره

من از یه پیج یکسال وخرده ای پیش گرفتم 

بهترینش میگن اسکارگو 

5تا حلزون 

مکمل 

ضدعفونی 

صابون جلبک اسپرولینا 

خاک 

باهم شدن 200

الان نمیدونم قیمتا چ جوره 

4 تاش مردن 

یکی مونده 

بدون خاک خوب عمر کرده والا 

ببین من اشتباه کردم اصلا بلد نبودم تخماشون نگه دارم یا خاک رو خیلی خیس کردم خراب شد 

میگن جوانسازی پوست 

میدونم میگم در نهایت سرنوشت حلزونه چی میشه

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖