2777
2789
عنوان

دوستان کی پرورش حلزون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 24 پست
من از یه پیج یکسال وخرده ای پیش گرفتم  بهترینش میگن اسکارگو  5تا حلزون  مکمل  ...

اخه میدونی یکی تو نی نی سایت گفته بود جوجه اش بگیرید تخمش نگیرید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میدونی یکی تو نی نی سایت گفته بود جوجه اش بگیرید تخمش نگیرید 

منم خودشون رو گرفتم 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
میشه شماره طرف بدی 

والا گوشیمو زدن ...شمارش ندارم ...قندشکنم خرابه

باید برم از اینستا خواهرم پیداشون کنم پیدا کردم چشم 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
اهان ندیدم تو نی نی سایت بگن مرده

خداییش من رعایت نکردم وگر ن زنده میموندن 

گچ تهیه نکردم 

خاک تهیه نکردم 

فقط کاهو میخوردن گاهی گوجه 

با اینکه خیلی چیزا باید میخوردن 

منم یه شرایط خاصی برام میش اومد حوشلشون نداشتم دیگه 

فقط عشقن وقتی رو پوستت راه میرن ...

خیلیا دارن تجارت میکنن میفرستن کشورای همسایه یا میفروشن ب سالن دارا 

یه صندلی اجاره میکنن ویه دستگاه مخصوص جلسه ای 200 میزنن ب جیب 

من دستگاه نداشتم 

اسپری میزدم ب پوستم 

عشقن وقتی ژلشون رو میریزن رو پوستت 

روز اول گازم گرفتن گشنشون بود 

روحشون شاد 

یادمه یه بار از راه مشهد چون ماشینمون خراب شده بود حلزون جمع کردم اوردم خونه البته نمیدونستم حلزونه فک میکردم صدفه چون تو لاکشون بودن😂😂تو خونه دراومدن از ترس بردیمشون انداختیم چجوری رو صورت میزارید من سکته میکنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم