2777
2789
عنوان

سرکتاب

441 بازدید | 24 پست

امشب به یکی پیام دادم برام سر کناب گرفت بهم گفت همزاد داری دعا داری 

باید دعا بگیری تا حل شه 

ولی من با وجود اینکه دائم حس میکنم یکی نگام میکنه ترجیح میدم برم پیش روانپزشک چون زمینه افسردگی رو دارم

شما چقدر اعتقاد دارین

بهترین کار رو می‌کنی برو پیش روانشناس وقتی میشه علمی حلش کرد چرا به طاغوت مراجعه کنیم؟

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من مجرد بودم یکی بهم کفت همزاد بد داری و یا ازدواج نمیکنی یا بکنی هم خوب در نمیاد و همین شد ازدوام ک ...

ببین من اعتقاد دارم ها ولی به هرکسی نمیتونم اعتماد کنم ،خانمی که برا من ف*ال میگیره هیچ وقت بهم نگفت هم*زاد داری
بعدشم وقتی راجبش حرف میزنم شدید تر میشه یعنی قبلا فقط تو تنهایی این حس رو داشتم الان تو جمع هم دارم و با توجه به مشکل اعصاب که دارم میدونم کارم به جاهای باریک داره کشیده میشه

ببین من اعتقاد دارم ها ولی به هرکسی نمیتونم اعتماد کنم ،خانمی که برا من ف*ال میگیره هیچ وقت بهم نگفت ...

من راجب همزاد نمیدونم ولی از نظر دینی راجبش تحقیق کردی ببینی راسته یانه؟از جایی که معتبر باشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

من توی گوگل خوندم سرکتاب از لحاظ شرعی خیلی خوب نیست دقیق متن یادم نیست اما نوشته بود نهی شده چون سرکتاب با استخاره مقایسه شده بود و ازش نهی شده بود ولی دیگ دنبال مطالب عمیق نرفتم

ببین من اعتقاد دارم ها ولی به هرکسی نمیتونم اعتماد کنم ،خانمی که برا من ف*ال میگیره هیچ وقت بهم نگفت ...

حتما برو دکتر

ولی برای این مسئله هم به یه فرد معتبر و مطمعن مراجعه کن

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
سرکتاب همیشه هم چیز بدی نیست یه آدمی هست توشهر ما مسنه خیلی هم باخداس سرکتاب میده همشونم آیه های قرآ ...

یه چیزی که هست اگه ادم نا بلد برات دعا کنه کار مفید انجام که نمیده هیچ بدتر زندگیتو خراب میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز