بهترین کار رو میکنی برو پیش روانشناس وقتی میشه علمی حلش کرد چرا به طاغوت مراجعه کنیم؟
سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من مجرد بودم یکی بهم کفت همزاد بد داری و یا ازدواج نمیکنی یا بکنی هم خوب در نمیاد و همین شد ازدوام ک ...
ببین من اعتقاد دارم ها ولی به هرکسی نمیتونم اعتماد کنم ،خانمی که برا من ف*ال میگیره هیچ وقت بهم نگفت هم*زاد داری بعدشم وقتی راجبش حرف میزنم شدید تر میشه یعنی قبلا فقط تو تنهایی این حس رو داشتم الان تو جمع هم دارم و با توجه به مشکل اعصاب که دارم میدونم کارم به جاهای باریک داره کشیده میشه
من توی گوگل خوندم سرکتاب از لحاظ شرعی خیلی خوب نیست دقیق متن یادم نیست اما نوشته بود نهی شده چون سرکتاب با استخاره مقایسه شده بود و ازش نهی شده بود ولی دیگ دنبال مطالب عمیق نرفتم
سرکتاب همیشه هم چیز بدی نیست یه آدمی هست توشهر ما مسنه خیلی هم باخداس سرکتاب میده همشونم آیه های قرآنه و گاها موثر بوده هزینه زیادی هم نمیگیره هرچقدر خودت بدی به یبار امتحانش می ارزه