2821
2789
عنوان

سرکتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 24 پست

برا من گرفتن گفتن یه زن که دوبار هم ازدواج کرده بسته که بچه دار نشید، شوهرمم کلی هزینه کرده ومن بعدا متوجه شدم، بعد سه سال که من فهمیدم کلی بحث امون شد که چرا اینکارو کردی، خودشم پشیمون بود، میگفت پولم رو الکی دادم رفت، خوشبختانه الان شوهرمم اعتقاد نداره، نمیخوام به کسی توهین کنم، برا ما که جواب نداد 

اصلا دعا نگیر ابدا به هیچ وجه  هر روز سوره فلق و ناس رو بخون چند بار در طول روز تاثیرشو تو ارا ...

مرسی عزیزم اره تصمیم دارم هم مدیتیشن کنم هم اینکه قران بخونم شاید حالم بهتر شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی که هست اگه ادم نا بلد برات دعا کنه کار مفید انجام که نمیده هیچ بدتر زندگیتو خراب میکنه 

منم زیاد اعتقاد ندارم یبار به اصرار مادرم برای دخترم گرفتم دیدم چیز بدی نیست آیه های قرآن وان یکاد  وایناس

ببین من اعتقاد دارم ها ولی به هرکسی نمیتونم اعتماد کنم ،خانمی که برا من ف*ال میگیره هیچ وقت بهم نگفت ...

ب دعا و اینها اعتقاد داری

ایت الکرسی انرژی منفی رو دور میکنه. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
مرسی عزیزم اره تصمیم دارم هم مدیتیشن کنم هم اینکه قران بخونم شاید حالم بهتر شه

فلق و ناس رو موقع خوندن به معنیش هم توجه کن که میگه خدایا پناه میبرم به تو از شر هر انچه خلق کرده از شر زنان جادوگر از شر حسود از شر جن و انس 

روایت هست وقتی پیامبر تو بستر بیماری بودن این سوره ها نازل شده برای خوب شدنشون

ببین من اعتقاد دارم ها ولی به هرکسی نمیتونم اعتماد کنم ،خانمی که برا من ف*ال میگیره هیچ وقت بهم نگفت ...

بتورت میشه اون کسی ک بهم گفت... داری حتی گفت سایه ی نفر تو زندگیته و بود. حتی اول اسمشم گفت. بعضی چئزا واقعیته‌. اما خیلیا طاغوت خطاب میکنن

طاغوت؟

آره دیگه تو قرآن هم یاد شده که کسانی که به جای خدا به طاغوت مراجعه میکنند کافرند. 

اصلا تا وقتی خدا رو داریم و قدرت خدا برتر از هر چیزی هست چرا به سرکتاب مراجعه کنیم؟ 

شما به یاد خدا باش، حرز کبیر امام جواد اصل بخرید و به بازو ببندید و به روانشناس تحصیل کرده و معتبر هم مراجعه کنید❤️

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
بتورت میشه اون کسی ک بهم گفت... داری حتی گفت سایه ی نفر تو زندگیته و بود. حتی اول اسمشم گفت. بعضی چئ ...

من فقط به یه نفر اعتقاد دارم اونم دعا نمینویسه فقط ف ال میگیره 

مو به موی حرفاش درسته ولی حتی اونم نمیخوام دیگه خیلی انرژی منفی داره

من فقط به یه نفر اعتقاد دارم اونم دعا نمینویسه فقط ف ال میگیره  مو به موی حرفاش درسته ولی حتی ...

میدونی ک اینها با از ما بهترون در ارتباطن؟

2824
2823
2791
2779
2792