از دیروز حالم بد بود الانم سرفه میکنم بدجور و نمیتونم نفس بکشم قفسه ی سینه م سنگینه نباید بخوابم چون خفه میشم دیشب تو خواب نزدیک بود خفه بشم چون نمیتونم با بینی نفس بکشم دهنم بسته شد داشتم خفه میشدم 😭😭😭
اگه روزه بگیرم و سرفه هام خلط داره روزه م باطل که نمیشه؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
آخه نمیدونم نگیرم درسته یا نه یه وقت گناه باشه میترسم بلایی سرم بیاد
دوست عزیز خودم شنیدم که روحانی میگفت خود انسان میتونه تشخیص بده الان مریضه و روزه براش بده...خدا ارحم الراحمینه و قرار نیست فرد مریضی رو که روزه براش ضرر داره تنبیه کنه و بلایی سرش بیاره ...قربونت برم فکر کنم شما باید درباره ماهیت احکام الهی و خدا بیشتر مطالعه کنی...خدایی که از رگ گردن بهت نزدیک تره بهتر از هر کسی شرایط تو رو درک میکنه...موفق باشی
گلم میدونم ولی نمیدونم چرا همش احساس میکنم تو دنیا فقط میخواد از من انتقام بگیره 😭
صحبتها یا مطالب آقای پناهیان رو درباره مهربانی خدا از تو نت پیدا کن و گوش کن یا بخون. نگاهت رو نسبت به خدا تغییر میده. عاشق مهربونی خدا میشی. من از وقتی صحبتاشو درباره مهربانی خدا شنیدم، به نماز و روزه بیشتر و بهتر اهمیت میدم