2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 55 پست
صحبت‌ها یا مطالب آقای پناهیان رو درباره مهربانی خدا از تو نت پیدا کن و گوش کن یا بخون. نگاهت رو نسبت ...

بله چند روزی میشه استاد پناهیان گوش میدم البته موضوعات مختلف و خیلی خوبه

این موضوعی که شما فرمودید هم گوش میدم چشم ممنونم 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
عزیزکم اون محبت خدا بود که آرومت کرد باهاش عشق کن الرحمن الرحیم ینی مهربونترین مهربونا خیییلی صف ...

ممنونم‌گلم 

انشاءالله لطفش شامل حال منم بشه 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات گلم  چه زیبا بیان کردی شاید من خیلی فکرم اشتباهه 😔

ببین اگه روزه حالت رو بدتر میکنه نگیر...فقط چیزی که ناراحتم کرد اینه که فکر میکنی خدا بلا سرت میاره! خدا خودش توی قرآن میگه هر خیری که به شما میرسد از جانب من و هر شری که به شما میرسد از جانب خودتان است ....تو رو خدا دانش خودتان رو در زمینه احکام شرعی از طریق اینترنت بالا ببرید...به عقیده من هر چه اطلاعات آدم در زمینه دین بیشتر و آگاهانه تر باشه یعنی تقلید کورکورانه نداشته باشه دین گریزی و دلزدگی از دین و همینطور جمود فکری و تعصب در اون کمتره ...موفق باشی 

ببین اگه روزه حالت رو بدتر میکنه نگیر...فقط چیزی که ناراحتم کرد اینه که فکر میکنی خدا بلا سرت میاره! ...

ممنون عزیزم

بله اطلاعاتمو باید بالا ببرم

متاسفانه من مشکل اصلیم چیز دیگریست و ترس از عذاب و عذاب وجدان دارم نمیدونم ولی احساس میکنم گناه که میکنم بلا سرم میاد 

ممنون عزیزم بله اطلاعاتمو باید بالا ببرم متاسفانه من مشکل اصلیم چیز دیگریست و ترس از عذاب و عذاب و ...

فکر کنم این وسط یه چیزی باید اصلاح بشه ...خودت بشین فکر کن ...میفهمی چیه؟...یه جایی جوابت رو پیدا می‌کنی ...لازم نیست یه عمر با این احساس زندگی رو سپری کنی...

فکر کنم این وسط یه چیزی باید اصلاح بشه ...خودت بشین فکر کن ...میفهمی چیه؟...یه جایی جوابت رو پیدا می ...

❤️

الهی تا حالا حالتون خوبــ شده باشه وگرنه لطفا برید دکتر یا آزمایش بدین که کرونا اینروزا درست نشونهای ...

ممنونم 

بله حتما میرم

فعلا سرفه میکنم و با فشار روحی اخیر، مشکل اعصاب پیدا کردم فکر کنم از اونه تنگی نفسم هر چند پولیپ و زمینه آسم هم دارم