2777
2789
عنوان

دعا درمانی

541 بازدید | 23 پست

سلام. دعا و ذکر و قرآن برای رسیدن به حاجات زیر چی خوبه؟

۱. ازدواج با شخص مورد نظر یا شخصی شبیه با معیارهای شبیه به اون

۲. کار و شغل و پول خوب

۳. کلا قوی ترین دعاها یا کارها برای رسیدن به حاجات

۴. دعا ذکر یا سوره ای هست که همه این موارد رو هم میسر کنه؟

البته من حواسم هست و در کنار تلاش خودم، میخوام از دعاها به عنوان مکمل اهدافم استفاده کنم، چون قبلا هم اثرشون رو دیدم. 

مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بیشتر از چهل شهید استفاده می‌کنم بعد اگه پدر و مادرت درقیدحیات هستن برای سلامتی انها دعا کن و صلوات بفرست بگو برات دعا کنن وگرنه براشون هدیه بفرست و ازشون بخواه در عالم دیگه برات دعا کنن

من بیشتر از چهل شهید استفاده می‌کنم بعد اگه پدر و مادرت درقیدحیات هستن برای سلامتی انها دعا کن و صلو ...

دقیقا چطوریه چهل شهید؟‌ پدر و مادرمم فوت شدن، چی کار کنم براشون؟ 

گفتم شاید چون سوره مریم، اسم و موضوعش خانم ها هست به این خاطر

نه 😊 ربطی نداره 

آنوقت بگیم سوره یوسف برا آقایونه؟

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲...۱۴۰۳/۳/۱۹

البته من پسرما 🙂

چله سوره یوسف بگیر خب(مزاح) /کلا واسه ازدواج خیلی شنیدم میگن یس بخونین سر قبر ایت الله نخودکی دوست خودم با اینکه بخاطر مشکل خونیش هر خواستگاری میومد ازمایش میدادن بهم نمیخورد ولی بعد از اون کاری که گفتم به مدت خیلی کوتاه ازدواج کردن

دقیقا چطوریه چهل شهید؟‌ پدر و مادرمم فوت شدن، چی کار کنم براشون؟ 

من برای مادرم زیاد صلوات می‌فرستم و همچنین برای پدرم تو ماه رمضان خطم قرانم براشون هدیه می‌فرستم اگه نماز واجب ترک شده داری بخونی یا روزه خیلی خوشحال می‌شن کلا به فکرشون باش انها هم برات دعا می‌کنن 

چهل شهید هم اینطوری که چهل شهید رو با نام تو دفترچه بنویس بعد روزی یکی رو انتخاب کن براش خیرات کن یا صدتا صلوات بفرست هر شهیدی شد مهم نیست تو اینترنت بزنی هست

نه 😊 ربطی نداره  آنوقت بگیم سوره یوسف برا آقایونه؟

بله اتفاقا یه جا خوندم خانم ها سوره یوسف رو خیلی نخونن، آقایون هم فکر‌کنم سوره نسا رو. ولی شاید چرت بوده باشه