2777
2789
عنوان

دعا درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 23 پست
بله اتفاقا یه جا خوندم خانم ها سوره یوسف رو خیلی نخونن، آقایون هم فکر‌کنم سوره نسا رو. ولی شاید چرت ...

وااااا چه حرفا 🤔😐😑

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب سن ازدواجته /مشکل ازدواجت چیه

دو سه جا برام رفتن، دو جا رو همون اول تلفنی قبول نکردن، یه جا رو هم بعد سه جلسه طرف منو قبول نکرد. 

و کلا قید همشهریامو زدم. 

عاشق شیراز و شیرازیام، دوست دارم حتما حتما طرفم شیرازی باشه. البته یکی هم هست باهاش مجازی در ارتباطم و زیاد پیام میدیم و معلومه که حداقل از هم بدمون نمیاد، اما هنوز نشده مستقیم به هم بگیم میخوایم با هم ازدواج کنیم. 

خب سن ازدواجته /مشکل ازدواجت چیه

و این که پدر و مادرم فوت شدن، دارم هم میرم سربازی. ولی از اون طرف خیلی تنهام و گذروندن یک روز تنهایی هم برام سخته .

البته برادر خواهر دارم و خونه و ماشین هم قرار داشته باشم. امیدی هست ایشالا؟

دو سه جا برام رفتن، دو جا رو همون اول تلفنی قبول نکردن، یه جا رو هم بعد سه جلسه طرف منو قبول نکرد.&n ...

و البته طرف هم خیلی کم میاد مجازی. دو سه روز یه بار پیام میدیم به هم. خیلی سخته و دلتنگش میشم گاهی بیخیالش میشم حتی. نمیدونم چی کار کنم

و این که پدر و مادرم فوت شدن، دارم هم میرم سربازی. ولی از اون طرف خیلی تنهام و گذروندن یک روز تنهایی ...

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد/بله چرا نباشه .پناه برخدا توکلت به خودش باشه انشاالله حل میشه سوره یس بخون . تفریحات سالم داشته باش تا روزتو راحتتر بگذرونی .از اقوام بگیر رفتی واسه اقوام شرایط چطوریاس