elalee مدیر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 54 عنوان ترسناک | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 34 پست بچه ها اتفاق های ترسناکی ک دیدین یا شنیدین رو تعریف کنید دور هم بترسیم😖😂🙂 1402/01/17 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4158 جاش مونده بود؟ ولت کرد مگه قفلت کرده بود؟ حس خفگی هم داشتی؟ نه ولی پهلوم داغ بود تا نیم ساعت بعد بیداری_اره قفل بودم نمیتونستم تکون بخورم_خفگی نه ولی ترس شدید جوری ک دندونام رو هم میخورد من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
swallow29 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 11891 نه ولی پهلوم داغ بود تا نیم ساعت بعد بیداری_اره قفل بودم نمیتونستم تکون بخورم_خفگی نه ولی ترس شدید ج ... این چیزا از شدت ترس هم میشه هاقدمیا یه چیز خوبی میگن ترس برادره مرگهمن یه سری مطلبم خوندم در مورد این چیزا دارم خواستی برات بزارم گلم شاید به دردت خورد ببین به شرایطت میخوره این مطالب
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4158 این چیزا از شدت ترس هم میشه ها قدمیا یه چیز خوبی میگن ترس برادره مرگه من یه سری مطلبم خوندم در ... عزیزم جن وجود داره تو قرانم هست نمیشه با این حرفا خودتو گول بزنی که از شدت ترس بوده یا چیز دیگه..؛در هر صورت اون یه تجربه بود و تموم شد من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
swallow29 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 11891 عزیزم جن وجود داره تو قرانم هست نمیشه با این حرفا خودتو گول بزنی که از شدت ترس بوده یا چیز دیگه..؛در ... جن که وجود داره ولی شاید هر اتفاقی جن نباشهیه سوال حس سنگینی رو بدنت نداشتی انگار یه وزنه مثلا رو سینت باشه یا انگار یه چیزی نزاره تکون بخوری؟
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4158 جن که وجود داره ولی شاید هر اتفاقی جن نباشه یه سوال حس سنگینی رو بدنت نداشتی انگار یه وزنه مثلا رو ... نه فقط یک سم داغ پشتم حس میکردم .و تا سوره ناسو خوندم همه رفت ولی داغی سم رو هنوز داشتم حس میکردم من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤