2789
عنوان

شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 23 پست
عسل گذاشتی

نه ولی تو گوگل خوندم 

مامانم واسم روغن کوهان شتر داد شیاف کردم 

تترا میزنم آنتی شیفر زدم 

گفتن خاگینه بذار روی زخمت روی اجرداغ نشستم بی فایده

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خداروشکر خوب شدی  دقیقا خوردم به ماه رمضون هیچوقت سابقه یبوست نداشتم تو ماه رمضون شکمم سخت کار ...

کاری که گفتم کن 

اها نیم ساعت بعد اب باید غذا بخوریا

ماه رمضون و غیره نداره

الان اذان داد دو لیوان بخور نیم ساعت بعد افطار کن منم الان همین کارو میکنم کلا عادت کردم به این رویه دیگه

همیشه میخورم معجزه ست امتحان کن

شما کلا ۸ لیوان اب بخوری در روز هرگز این بیماری نمیاد سراغت ولی الان که اومده ناشتا دو لیوان اب جوشیده ولرم دواشه نیم ساعت بعد صبحانه یا افطار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاری که گفتم کن  اها نیم ساعت بعد اب باید غذا بخوریا ماه رمضون و غیره نداره الان اذان داد دو ...

اره همین افطار شروع کنم اب ولرم خوردن 

ممنون

انجیر خشکم خیس کنم بعدش‌بخورم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خداروشکر خوب شدی  دقیقا خوردم به ماه رمضون هیچوقت سابقه یبوست نداشتم تو ماه رمضون شکمم سخت کار ...

سحرها هم من بعد سحری سه لیوان اب میخورم

سخته ولی من انجامش دادم

اگر زود بلند شی نیم ساعت قبل سحر اب هات بخوری که عالیه من خوابم میاد کوچولو دارم اونه

من راهش گفتم دیگه با خودت 

خدانگهدارت باشه

سحرها هم من بعد سحری سه لیوان اب میخورم سخته ولی من انجامش دادم اگر زود بلند شی نیم ساعت قبل سحر ا ...

ممنون عزیز دست دردنکنه واقعا درد بدیه

اره همین افطار شروع کنم اب ولرم خوردن  ممنون انجیر خشکم خیس کنم بعدش‌بخورم

ضرر نداره برای یبوستت البته  درمان شقاق اونه که گفتم

ولی یادت باشه که تا نیم ساعت نباید چیزی بخوریا اتفاقا انقدر مفیده برای بدن پاکسازی میشه معده و روده

به امید خدا انشالله ماه دیگه پیام بدی بگی شفا گرفتم

برسه به دست جمیع از دنیا رفتگان کره زمین 

ممنون عزیز دست دردنکنه واقعا درد بدیه

دعا کن گوشت اضافه نیاری من چون یکسال تمام داشتم و کاری براش نکردم کمی گوشت اضافه اورده مثل بواسیره ولی بواسیر نیست یه گوشت کوچولو اویزونه دیگه اندازه نخود

بعد به طور اتفاقی با مقاله ای اشنا شدم در مورد درمانش

که شفا گرفتم با این روش

سلام ممکنه بگید چی کار کردید برای درمان ؟

سلام به مدت دو ماه

صبح که از خواب بیدار شدی ناشتا

قبل اینکه چیزی بخوری

یک لیوان اب جوشیده ی ولرم شده میخوری

چند قطره لیمو هم بچکونی که دیگه فبها

به شرطی که هر روز بخوریش 

مطمئن باش دو هفته ای خوب خوب میشی ولی تا دوماه ادامه بده به این درمان