2789
عنوان

شقاق

746 بازدید | 23 پست

یعنی خدا کنه گرگ بیابون گرفتارش نشه 

من اصلا چمیدونستم شقاق چیه دو ماهه گرفتارشم دارم عذاب میکشم 

معذرت میخوام اصلا یبوست نداشتم روزی دوبار اجابت مزاج داشتم اگه هم گاهی میشدم دیگه زخم نمیشد 

اول فقط موقع عادتم شقاق میگرفتم خوب میشد یکماهه که دیگه مداوم شده اصلا خوب نمیشه 

امشبم سوپ شیرخوردم و سردیم شد دارم از درد گریه میکنم 😭😭😭😭

دکتر رفتم تو عید همه جا بسته بود فقط عمومی بود بهم دارو داد یکم خوب میشم دوباره اجابت مزاج میکنم روز از نو روزی از نو 

خسته شدم دیگه 😭😭😭کمکم کنین 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شقاق چیه؟

شقاق معقد زخم ماهیچه های مقعد

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

سعی کن هر روز یک ربع تو تشت آبگرم و روغن نارگیل بشینی 

مراقب غذاهایی که میخوری باش نفاخ نباشن مایعات سبزی میوه حتما بخور 

اگه دیدی اذیت میشی اطراف اون ناحیه رو با روغن زیتون چرب کن 

الحمدلله رب العالمین ...

دقیقا منم یکی دوماهه درگیرم برای اولین بار

یبوستم نداشتم

با دارو خوب شدم الان ولی میترسم باز اتفاق بیوفته

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من داشتم

درستش کردم به لطف الله

بذار بگن چه کنی

تا دوماه

صبح که بیدار شدی دو لیوان اب ولرم بخور ترجیحا جوشیده و ولرم شده 

کاملا درست میشی

وسطاش درست شدی ادامه بدیا که کامل خوب بشی

اگر رعایت کنی دو  سه هفته ای خوب خوب میشی

ولی ادامه بدیا دو یا سه ماه

بایدبری پیش جراح؟

اره 

از هرچی دکتر رفتنه حالم بهم میخوره ی سره هم جام توی درمانگاه و مطب دکتراست 😭😭

من داشتم درستش کردم به لطف الله بذار بگن چه کنی تا دوماه صبح که بیدار شدی دو لیوان اب ولرم بخور ...

خداروشکر خوب شدی 

دقیقا خوردم به ماه رمضون هیچوقت سابقه یبوست نداشتم تو ماه رمضون شکمم سخت کار میکنه اصلا نمیذاره خوب بشه 

الانم عذر میخوام بیرون روی گرفتم گریه میکردم خیلی درد بدیه 

اولا حواست باشه دارو یا چیز مسهل نخوری که بدتر میشه 

فقط باید کاری کنی شکمت درست کار کنه یعنی نه اسهال بشی نه یبوست 

پس سعی کن میوه و سبزیجات و اب کافی بخوری حتما 

توی تشت اب گرمم خوبه که بشینی 

همون پماداییم که دکتر عمومی داده استفاده کن 

انشالله خوب میشی اما اگه نشد باید بری پیش جراح عمومی 

اولین بارچی باعثش شد که دیگه خوب نشد یبوست؟

یبوست دوران قاعدگی 

الانم که خوردم به ماه رمضون 

اولا حواست باشه دارو یا چیز مسهل نخوری که بدتر میشه  فقط باید کاری کنی شکمت درست کار کنه یعنی ...

اره 

بخدا میخورم سبزی و کاهو میوه زیتون 

نمیدونم چ مرگم شده 

چرا اخه زخمم خوب نمیشه

فردا با عنبرنسارا دود میدم اگه خوب نشم میرم دکتر

سری قبل که خوب شد دود دادم دوروزه سریع خوب شد