2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 44 پست
اگر روی کاغذ بوده میتونی بزنی زیرش و بگی اجبارم کرد....اون آقا وقتی می‌تونه بگه تو بخشیدی که این بخش ...

بله من فقط میخوام به هرطریقی بوده ازش جداشم چون لج کرده که طلاق نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من فقط میخوام به هرطریقی بوده ازش جداشم چون لج کرده که طلاق نمیده

آره حق طلاق با مرد هست ولی خب اگر میدونی پولی نداره و کارمند نیست میتونی مهریتو بزاری اجرا و حتی میتونی نفقه هم بگیری ازش و از اهرم فشار استفاده کنی که هم به حقت برسی هم طلاق بگیری ولی بدون دوندگی زیادی داره

۸سال زندگی مشترک داشتیم 

چقد توشبیه،منی🙂منم بعد۸سال جداشدم وهمین اتفاقات سرمنم اومد..یکسال گذشته ازطلاقم..اومدم بگم توهیچیوازدست ندادی هرگزبهش برنگرد نفرینشم نکن..فقط،بشین و تماشاکن..خداچحور زندگیتومیچینه

درتاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤰🏻🤱برام دعاکنید 
چقد توشبیه،منی🙂منم بعد۸سال جداشدم وهمین اتفاقات سرمنم اومد..یکسال گذشته ازطلاقم..اومدم بگم توهیچیوا ...

نفرینم درحقش این بودکه خدایکی مث خودش بهش بده چون این میون تنهاکسی که همه چیزش روازدست دادونابودشد من بودم

نفرینم درحقش این بودکه خدایکی مث خودش بهش بده چون این میون تنهاکسی که همه چیزش روازدست دادونابودشد م ...

شوهرسابقم منونفرین کرد..گفت میبینم زندگیت به کجا میرسه و هزارتا چرت و پرت..من لبهندزدم گفتم الهی خوشبخت بشی با خانوم جدیدت..گفت معلومه که خوشبختم میکنه..دوماه بعدزنگ زد بیا فرارکنیم عشقم من نتونستم فراموشت کنم..نگو زن جدیدش حسابی افسارشو گرفته..گفتم مزاحم نشو آقا من شما رونمیشناسم..الآن کی ضرر کرده؟توضرر نمیکنی فقط ازیادخدا غافل نشو،حتما به صلاحت دیده

درتاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤰🏻🤱برام دعاکنید 
شوهرسابقم منونفرین کرد..گفت میبینم زندگیت به کجا میرسه و هزارتا چرت و پرت..من لبهندزدم گفتم الهی خوش ...

اره واقعاخدادیرگیره ولی شیرگیره .داره ازیه باتلاق ولجنزارمنومیکشه بیرون میبینم روزی که مث دفعات قبل که درخواست طلاق دادم به دست وپام بیفته ومث یه اشغال بهش نگاه کنم