ishtar_1367 مدیر عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 166 عنوان صیغه | مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 71 پست دوستان برا صیغه محرمیت وقتی طلاق گرفته باشی مهریه رو چقدر باید تعیین کنی،کلا آدم چجوری روش شه از طرف پول بگیره 1402/01/17 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 ببین الان سوال من اینه چجوری درخواست کنم، من اصلا سیاست پول گرفتن و ندارم با شوهرسابقمم با اینکه وضع ... مستقیم بهش بگو ، بگو داری میای فلان چیز و فلان چیز رو بخر نداریم بگو آرایشگاه میخوام برم اینقدر میتونی بزنی به حسابم؟از اول جوری برخورد کن که وسط رابطه یهو پول خواستی نگه عوض شدی بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
1212setayesh عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 7343 خب فیلم عقدت باشه مشکلی نداره میخوان چیکار کنن مگه ؟؟ نهایت هم به خواستگار جدیدت میگی فردای ع ... ممنون از دلداریت گلم همش فکر میکنم که دیگه نتونم ازدواج کنم سنمم داره میره بالا
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 ممنون از دلداریت گلم همش فکر میکنم که دیگه نتونم ازدواج کنم سنمم داره میره بالا چند سالته؟؟ بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 ۲۹ عزیزم من خودم ۳۱ سالگی ازدواج کردم دوستام هم هنوز مجرد هستن و خواستگاراشون رو هنوز رد نیکنن الان دنبال پیشرفت خودت باش توی اجتماع باش کار کن زبان یادبگیر خرفه یاد بگیر توی این یکی دوسال بتررررکوووون توی اجتماع هم که باشی ادمای بیشتری میبیننت و.. بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
1212setayesh عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 7343 عزیزم من خودم ۳۱ سالگی ازدواج کردم دوستام هم هنوز مجرد هستن و خواستگاراشون رو هنوز رد نیکنن&n ... باورت میشه همش تو خونه ام اصلا بیرون نمیرم
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 باورت میشه همش تو خونه ام اصلا بیرون نمیرم تنبلی نکن اول کم کم از باشگاه شروع کن اونجا دخترا رو میبینی انرژی میگیری به خودت برسی بلند شو ببینم بسه دیگه داداگاهتم که تموم شد بهانه نیست دیگه بلند شو برو دنبال کار و بار بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
1212setayesh عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 7343 تنبلی نکن اول کم کم از باشگاه شروع کن اونجا دخترا رو میبینی انرژی میگیری به خودت برسی ... بتظرت آیندم روشنه ؟
1212setayesh عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 7343 تنبلی نکن اول کم کم از باشگاه شروع کن اونجا دخترا رو میبینی انرژی میگیری به خودت برسی ... خواهر محضر پول طلاقو از من گرفت گفتم حاج اقا فقط تمومش کن بره .طلاق از عقد گرونتره انگار
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 بتظرت آیندم روشنه ؟ اره عزیزم چرا نباشه دختر خاله همسر من ۳۰ سالگی جدا شد البته اونم توی عقد و قبل از عید هم عقدش بود ... البته اونم عمل اسلیو کرد توی تاپیکاتون دیدم ، اون فکر کنم ۱۴۰ کیلیو میشد 🙁 الان از من زیباتر شده بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 خواهر محضر پول طلاقو از من گرفت گفتم حاج اقا فقط تمومش کن بره .طلاق از عقد گرونتره انگار چقدر شد؟؟ حالا این پولا چیزی نیست عزیزم دادی و رها شدی دیگه مهم نباشه بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
1212setayesh عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 7343 [QUOTE=283743323]اره عزیزم چرا نباشه دختر خاله همسر من ۳۰ سالگی جدا شد البته اونم توی عقد و قبل از عید هم عقدش ...[/QUOTEاره عزیزم من پشیمون شدم ازاین عمل .گفتم خودم کم خوری میکنم دیگه
1212setayesh عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 7343 چقدر شد؟؟ حالا این پولا چیزی نیست عزیزم دادی و رها شدی دیگه مهم نباشه نه بابا یه نفس راحت کشیدم خداروشکر .۲ تومن
کوالاخواب عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1040 ببین خیلی آدم درستیه اما من از نظر خرج کردن نمی دونم چجوریه،این در حالی هست که حالا که تصمیم گرفتم ب ... بگو زمان رو من تعیین میکنم مهریه رو شما تعیین کنببین چقدر میذارهاینجوری مشخص میشه پولکی نیستی
کدوزرنگ عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5239 نه بابا یه نفس راحت کشیدم خداروشکر .۲ تومن فدای سرت باز خوب گرفته خیلی جاها خیلی بیشتر از نرخش هم میگیرن بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️