2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسم دکترش چیه خوب میشه انقدر دلم شکسته 😢

من دلشتم روانی میشدم یه جا بردم گفتن تو طیفه‌(اوتیسم)پسرم سه سالشه هنوز حرف نمیرنه  یعنی چندوقته اون جای قبلی اینو‌بهم گفته بود انقدر خودخوری کردم به احدی هم نگفتم همه رو ریختم تو خودم   بازی درمانی هم رف چند جلسه تغییری نکرد

خلاصه اتفاقی یه نفر اینجارو معرفی کرد بردمش یه ربع خود دکتر ابراهیم پیشیاره ارزیابیش کرد 

گفت باید ببریش مهد و تی وی و موبایل و تبلت فقط دو تا نیم ساعت ببینه درست میشه 

هرکی هم تو موقع انتظار دیدم اونجا بود راضی بوذ از تشخیصش و کاردمانیشون

فقط لبخند بزن 🫶🏻
اسم دکترش چیه خوب میشه انقدر دلم شکسته 😢

دل ما مامانا که میشکنه دردش هیچکس نمیتونه درک کنه چون تیکه وجودمون جلومونه 

ببین تشخیص و نحوه درمان خیلی مهمه نگران نباش ببر اینجا ایشالا که زود زود دختر گلت خوب میشه

فقط لبخند بزن 🫶🏻
الان وضعیت پسرت چطوره؟؟؟

چند روزه بردمش همینجا که معرفی کردم دارم کارای وبت نام مهدشو میکنم از شنبه بر ه 

اینکه میگی شوهرم میفهمم قشنگ تمام کارای خوب بچه به خودش و خانواده ش رفته کوچکترین اشتباه و عیبی به من خانوادخ م اصلا ناراحت نشو همشون همینن

حالا یه چیز جالب همه خانواده شوهر من همشون دیر حرف زدن از بچه خواهرشوهرام تا خود سوهرم و پسر عموهاشون بچه هاشون اینو جدیدا فهمیدم  ولی باز زبون شوهرم درازه ول کن خرفاشونو

وقت بگیر ببر اینجا ایشالا که خیره

فقط لبخند بزن 🫶🏻
چند روزه بردمش همینجا که معرفی کردم دارم کارای وبت نام مهدشو میکنم از شنبه بر ه  اینکه میگی شو ...

ممنونم ازت عزیزم انشالله مشکل پسرت هم زود حل میشه 

برات درخواست دوستی میفرستم لطفا تایید کن که بتونم بهت پیام بدم خیلی لطف کرده 

سلام 

پسرمنم ۴سال هفت ماهشه

واژگانش کمه پیوسته گویی درستی ندارن چون حروف اضافه هارو نمیگه 

گفتاردرمان میبرم ولی زیاد همکاری نمیکنه باخودمم همینطور 

شما دخترتون بهتر شد؟ 

بنظرت بفرستم مهد یا فرقی نمیکنه؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹