2777
2789

سلام.خانما من وقتی دارم کار میکنم و تحرک دارم مشکلی ندارم ولی وقتایی که نشستم یا دراز میکشم و  کلا در حال استراحتم ساق پاهام درد میگیره،بیشتر کناره ها و عضلات پشت ساق پا.همش باید بکشمشون یا منقبضشون کنم یا جابجاشون کنم یا با دستم فشارشون بدم تا بلکه خوابم ببره.روی کمر بخوابم بهتره ولی امان از وقتی که روی پهلو میخوابم.کسی تجربه ای داره؟

یه دکتر برو حتما ، اینجا کع دردی ازت دوا نمیشه 😶

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر از بس دکتر رفتم برا دردای مختلف دیگه بریدم

الهیی🥺🥺🥺🥺🥺 شاید واریس داری . اگه آره برو داروخانه پا بند واریس بخر

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
وااااای دقیقا منم همینم تروخدا اگر فهمیدی ب منم بگو🤧🤧البته من قرص فیفول ک میخورم بهترم

همینطور مثل من؟الان پای راستم داره قطع میشه.انقدر دلم میخواد برم به پهلو ولی میدونم بدتر میشه.ظهر پای چپم بود😐

الهیی🥺🥺🥺🥺🥺 شاید واریس داری . اگه آره برو داروخانه پا بند واریس بخر

نه واریس نیست چون واریس رگا میزنه بیرون.من دراز که میکشم دردا میاد.جابجا میکن دوثانیه خوبه دوباره میاد.دوباره جابجا میکنم دو ثانیه خوبه.دکترم منیزیم داد.یکی میگه گرفتگی عصبه،یکی میگه گرفتگی عضله،یکی میگه از استرس و اعصابه،نمیدونم چیکار کنم دیگه

نه واریس نیست چون واریس رگا میزنه بیرون.من دراز که میکشم دردا میاد.جابجا میکن دوثانیه خوبه دوباره می ...

خب چرا قرص منیزیم رو ادامه نمیدی ؟؟؟؟ دوباره شروع کن به خوردن انشالله بهتر میشی

همینطور مثل من؟الان پای راستم داره قطع میشه.انقدر دلم میخواد برم به پهلو ولی میدونم بدتر میشه.ظهر پا ...

دقیقا مثل شما قسمت زانو ب پایین پاهام وقتی میشینم یا دراز میکشم کلا کار ک نمیکنم میخواد قطع بشه از درد همش احساس میکنم خون توش جریان نداره مونده ی جا ک باعث دردم میشه سفت میشه بعد دردناک فقط دلم میخواد یکی ماسارژش بده شدیییید شوهرم میگه ماساژ نمیخواد کتک میخواد😁نمیدونم چیه فقط میدونم خییییلی بده 🤧🤧🤧وقتی کار میکنم یا سرپا هستم اصلا اینطوری نیست انگار ن انگار شاید یکم احساس خوبی توشون نداشته باشم ولی در اون حد نیست ولی اماااااان از وقتی ک میشینم یا دراز میکشم هواااااار میکنم لعنتی😫😫😫😫