2777
2789
عنوان

شوهر قربون صدقه گو

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 27 پست
واقعا؟اینجوری فکر میکنی؟

باید قاطی مردا زندگی کنی تا بفهمیشون 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترجیحا شوهری رو ک در حدی راحت باشیم ک  بزنیم در باسن همو برقصیمو ساعت ۲شب بریم بیرون و خل وچل ب ...

مآل من این تیپیه دقیقا🤣🤣🤣بهم میگ نمیخام پیش بقیه بگم بهت عشقم خب میدونن عشقمی ولی تو خلوت هم نگه میکشمش😁

شوهر بقول شما قربون صدقه گو بسیار عالیه و وظیفش که احساسش رو بگه

ولی که اگر تو جمع ابراز میکنن دلیلی بر خوب بودنشون نیست

چه بسا شاید نصفشون فقط زبونی و جلو جمع قربون صدقه میرن و تو خلوت میچزونن

البته توی جمع هم باید با الفاظ خوب همسر رو صدا کرد ولی نه دیگه لاو زیادی بترکونن

مآل من این تیپیه دقیقا🤣🤣🤣بهم میگ نمیخام پیش بقیه بگم بهت عشقم خب میدونن عشقمی ولی تو خلوت هم نگه ...

ایجااااان🥺😂🤍

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

ببین عزیزدلم برووو خداتو شکر کن 

من ۱۳ ۱۴ ساله دلم پوسیده از دست شوهرم 

همون اول اول ازدواج دعوتمون میکردن جایی 

به من میگفت برو اونور بشین زشته نگاهمون میکنن

سر سفره غذا توی مهمونی ....برو اون ور بشین زشته میگن میچسبن به هم 

توی خیابون دست منو نمیگرفت میگفت زشته مردم نگاه میکنن 

بعضی وقتا از خیابون رد میشد من اینور میموندم 

تا الان من یه پارک با شوهرم نرفتم هیییییچ زمانی نگفته بریم یه دور بزنیم 

بچه دارم شدیم یکسره میگم  که لااقل این طفلی رو ببر پارک دو تا ادم ببینه 

به زووور رفتیم پارک سر خیابون پیاده با کالسکه 

وااای وای نگم انقدر غر زد گرمه عرق کردم 

از اینور بریم از اون ور بریم 

مردم رو میبینه برگشته میگه نه نه از اینور بریم اونجا مردمن 

میگم خوب باشن بچه ادم ندیده میترسه از عالم و ادم بذار ببینه 

انقدر اذیت کرد برگشتیم 

شوهر من یه ادم گریزی هست که نگو و نپرس 

حالا عزیزم و عشقم بماند سرشو بخوره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ن توروخدا میگف رژ قرمز نزن و فلان 

به وقتش هم خوب بلد بود دل مژگان رو بدست بیاره 

مرد چیه هی مدام قربون صدقه بره اینجوری الکی عادت میکنه کم قربون بشه اما دلی باشه

فکر کنم ربطی به درونگرا بودن نداشته باشه مثلاً همسرمن خیلی خیلی اهل قربون صدقه وتعریف هست همینطور خودم امافقط وقتی خودمون هستیم توی جمع اصلاخوشم نمیاد آدمایی که توی جمع همش آویزون هم هستن وقربون صدقه هم میرن احترام و محبت آره اما قربون صدقه زیادی رفتن جلو بقیه رو خوشم نمیاد.اتفاقا همسرمنم عکس منو نمیزاره میگه همکارام کنارم هستن ازاین صحبتا.

میبینم ک عاشقان رضا پروانه تو نی نی سایتم هس🤣🤣

حالا اون که خدا نیاره طرف لات باشه یا زندان یا دعوا ولی هی فیلما رو بر اساس تخیل میسازن  بعد میگن طلاق چرا زیاد شده😂

به امید اندکی حس واقع گرایی بعضی مردها اینقدر قربون صدقه زن های کودنشون میرن زن به کل قاتی داره میگه مابقی دنبال شوهرن نه من شناسنامه  سیاه حلقه تو دست زن و شوهر یکی از یکی کودن تر بی شعور تر از خداشه رابطه ما رو بخم بزنه گوشی قارچ زگیل حرف دهن گهشون  نمی فهمن گوز های پخمه ترزه وحشی موذی رذل پست پلید لوس ننر بدذات بدجنس  میگن نظرت راجع بعضی آقایون عجیب غریب چیه سادیسمی  شیفت دیلیت بای هری زئوس آفرودیت این ک.ص شعر ها یه چیز یه وحشی خرافاتی کودن با ج.نده دهاتی های بنجل خاله زنک پخ هی عر بزنن چرت پرت بگن خرفت های بدبخت کودن  حقا در و تخته برای همن جفتا پست پلید شر هرزه