2777
2789
عنوان

شوهر قربون صدقه گو

1742 بازدید | 27 پست

سلام

میخاستم بدونم وقتی شوهر کسی تو جمع همش قربون صدقش میره مثلا میگ خانومم. قوووربونت برم.یا عشقم.یا خانومی و غیره......

اینا چه شخصیتی دارن؟

شوهر منو بکشی تو جمع نمیگ بهم عشقم و فلان.

من موندم بخدا میگم اینم مَرده اینم ؟؟؟؟

مثلا میگم عکسمو بذار تو گوشیت وقتی زنگ بزنم بیوفته عکسم رو گوشی میگ ن همکارام میبینن.درحالی ک خیلی از مردا عکس گوشی چیه حتی اجازه میدن همسرشون با تاب و موی باز بگرده .شوهر کی مثل مال منه؟😑خیلی خوبه ها اصلا غیرتی بد نیس فقط این موارد رو داره دیگ مثل رضا پروانه هم نیس🤣ولی قوربون صدقه تو جمع میخام ک نمیره پس چجوریه بعضی شوهرا حتی بغل هم میکنن خانومشونو تو جمع😑شوهر کی مثل مال من درونگراس؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب  همه مثل هم نیستن گاهی خجالت می‌کشن اینارو جلو بقیه بگن تو تنهاییاشون میگن

ولی شوهر من کلن از اول همینطور بود هی جلو بقیه عزیزم و اینا میگه گاهی حرصم در میاره واقعا

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

اینا همونایین که بعد مهمونی میخان بپیچونن برن پامنقل یا پیش رفقا باغ🙃دارن همسر محترمشونو اماده سازی میکنن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

ترجیحا شوهری رو ک در حدی راحت باشیم ک  بزنیم در باسن همو برقصیمو ساعت ۲شب بریم بیرون و خل وچل بازی کنیم رو ب شوهری ک بخواد قربون صدقه بره ترجیح میدم/:

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟