2777
2789
عنوان

فلووکسامین ۱۰۰

6000 بازدید | 30 پست

کسی میدونه فرقش یا فلوکستین چیه؟

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه مدت خوردم داروی خوبی بود

😃😃وای خداروشکر من تا دیروز فلوکستین میخوردم امشب دوباره رفتم دکتر گفتم جواب نمیده فلووکسامین نوشت خداکنه جواب بده دیگه خسته شدم😭😭😭😭😭😭

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
هردوش ازیه خانواده اند

اها فلووکسامین قوی تره؟😃😃

فلوکسامین بیشتربرای وسواس فکری واضطراب تجویزمیشه

اها بله من وسواس شدید و اضطراب دارم فلوکستین میشه بگین برای چیه؟🥰

اها بله من وسواس شدید و اضطراب دارم فلوکستین میشه بگین برای چیه؟🥰

فلوکستین برای افسردگی،درکنارفلوکسامین قرص دیگه ای هم میخوری؟

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
فلوکستین برای افسردگی،درکنارفلوکسامین قرص دیگه ای هم میخوری؟

من فقط فلوکستین میخوردم از فردا شب قراره فلوکسامین بخورم فقط فلوکسامین بهم داده دکتر

من فقط فلوکستین میخوردم از فردا شب قراره فلوکسامین بخورم فقط فلوکسامین بهم داده دکتر

خب برای وسواس یه قرص به تنهایی جواب نمیده،ولی انشالله که خوب میشی،قرص خوبیه فقط اشتهات روکم میکنه

خب برای وسواس یه قرص به تنهایی جواب نمیده،ولی انشالله که خوب میشی،قرص خوبیه فقط اشتهات روکم میکنه

خداروشکر 🤣چاق و تپلم 😄

وای خداکنه جواب بده این دفعه جواب نده میمیرمممم😭😭😭😭😭😭

خداروشکر 🤣چاق و تپلم 😄 وای خداکنه جواب بده این دفعه جواب نده میمیرمممم😭😭😭😭😭😭

چه مدته درگیر وسواسی ،بعد۱ماه تاثیرش رومیزاره،حتما به موقع بخور وتحت نظرپزشک،یهوهم قطع نکن،