2777
2789
عنوان

دختر عمم دفتر چه بچم رو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 47 پست
عزیزم شرع وکشک و ولش کن ،اون شرع مشکل داره که یه نامرد باوجودزن وبچه میره ده تا زنو به بهونه شرع صیغ ...

من که خودم میدم تازه من تکمیلی دارم تقریبا رایگان میشن میگم از ان لحاظ میگن مشکله ولی خودم خرف شماس مشکلات زیاده باید به هم کمک کنیم اگه میتونستن بیمه کنن نمیامدن منت بقیه رابکشن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمه مال شماست؟؟ این آدما ته بی فرهنگین

اره پول بیمه از ما کم میشه بعد اونا استفاده کنن

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

پسر عموی همسایه ما داشت میرفت دکتر نمیدونم دیگه عمل بوده یا چی دفترچه این همسایه مارو گرفته بود بعد اونجا فهمیدن که مال خودش نیس ۴سال دفترچه اش رو باطل کردن فقط بیمه رد میشد ولی دفترچه نداشت 

نمیدونم دیگه چ دکتری رفته بود که فهمیدن برا عمومی بوده یا عمل نمیدونم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
من از حق الناسیش میترسم بچه بودم یکی دو بار دختر خاله ام با دفترچه من رفت ادم روش نمیشه نده 

منم بخدا منتها اصلا روم نمیشه بگم نمیدم طرف باید فک کنه خودش تا حال مردم هم خراب نکنه

عشقم ناتوان نیستن ندار هم نیستن دفتر چه هم دارن 

ببین یه عده ازحسودیشونه هامیخان شماروهم به دردسربندازن وغرق مشکلات خودشون کنن تورودرواسی نمون نون وابت که دست اونانیس رک بگونمیشه همینافرداخرشون ک ازپل بگذره وشمابه مشکل برمیخوری به هیچ جاشون نیس 

Dunyada olumden baskasi yalan
ببین یه عده ازحسودیشونه هامیخان شماروهم به دردسربندازن وغرق مشکلات خودشون کنن تورودرواسی نمون نون وا ...

خوب همین دختر عمم همسنمه رفیقمه نمیدونم چطور بگم نمیدم

عشقم ناتوان نیستن ندار هم نیستن دفتر چه هم دارن 

عه اگه اینجوریه وپرو هستن ک خودت میدونی،امروزخاهرم اومدکه بره ،کارت عابربانکشو شوهرش داده به یکی ازدوستان افغانش  که بهش کارت نمیدن  بسوزونه ،اینم میگف چن بارگفتم کارتموبرگردونین گفتن تروخداپس نگیر ،مایه نونوایی میخایم بریم نون نمیتونیم بخریم نقدی نمیگیرن فقط کارت، میگه طرف کارگره باسه تابچه کارگر روز مزد ،میگفت شب به شب صابکارش ۱۵۰ ب کارت میزنه پیامش براخاهرم میاد،اینقدناراحت شدم گفتم تروخدانسوزون دل یه ادمو به دردنیار ،اون ازسرناچاری بتو پناه اورده بزار ازکارتت استفاده کنه ،اگه نه من خودم یه کارت براش میگیرم.الان دوستان میان میگن جرمه فلانه ،اخه چه جرمی اون یه کارگره نه اختلاس گره نه دزده .

خوب همین دختر عمم همسنمه رفیقمه نمیدونم چطور بگم نمیدم

بگونمیشه برام دردسرمیاره. 

دختربه خودت بیادوستم چن ساله خودش بیماری داره اماب خاطراینکارش بیمش باطل شده داره کلی هزینه می‌کنه 

Dunyada olumden baskasi yalan
تا همیشه تو سیستم میمونه.... استیگمات بودن شماره چشم.... دیگه باید قید عینک ولسه خودتو بزنی

😐مگه میشه آخه من دوبار با دفتر چه خودم عینک گرفتم منتها هر دو سال یکبار میدن