2777
2789
عنوان

دختر عمم دفتر چه بچم رو میخواد

704 بازدید | 47 پست

من اصلا دوس ندارم کسی از دفترچه من استفاده کنه بعد همین دختر عمم چند بار مال خودم یا بچم رو برده امروز دوباره زنگ زد کد ملیش رو گرفت خیلی زورم اومد اما روم نشد ندم بهش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیروهای مسلح هستش؟

من دختر عموی مامانم هزاااار بار برای خواهرص دخترش نوه هاش دفترچه و کد ملی خواسته چون بیمه است و قرارداد دارن اعصابم خورد میشه بعضی وقتا

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

از لحاظ شرعی میگن مشکل داره اما 

اگه بیمه تکمیلی نیستی که شمایک حق بیمه میدی چه بری دکتر چه نری چه چندبار بری همونقدر ازت کم میشه

بچه پسر خاله منم بیمه نداره بستری شد امد دفترچه بچه من راگرفت که هزینه ش کمتربشه

چ اشکال داره عزیزم ثواب میکنی .من پارسال فقط ۲۸ میلیون براخودم ک یک بارش نرفتم کدملیم گلا دست همس .بیمه تکمیلی میرن رایگان انجام میدن .منکه پولمو برا بیمه میدم حداقل دیگران اسفتاده کنن