2777
2789
عزیز یا محصولاتت مناسب پوستت نیس  یه نکته ی دیگه ای هم ک هس اینه اکثر محصولات مث ضدلک ها ضدجوش ...

من پوستمو با ژل شستشو میشورم ،دوتا برند‌مختلف رو امتحان کردم فرقی نکرد

نیاسینامید اسید  اوردینری میزنم حدود ۳‌،۴ ماهه باز تغییری نکرد

تونر میزدم بدک نبود ولی‌چون خیلی قوی بود دیگه نگرفتم ترسیدم سد دفاعی پوستم اسیب ببینه

ابرسان مرطوب کننده هم ۲ برند مختلف زدم باز تغییر نکرد

یعنی میخوام بگم هم برندای متفاوت رو امتحان کردم هم موارد جدید اضافه یا کم کردم ولی هیچی به هیچی

لااقل باید به یه چیزی میساخت

فقط چربی پوستم خیلی خوب کنترل شد و پوستم شفاف شد همین

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بینیم جوشهای سر سیاه داره با منافذ باز چیکار کنم واقعا رومخمن🤦‍♀️

تخلیه نکن جوشاتو

از لایه بردار ها  BHA,AHA استفاده کن

هفته ای دو شب ولی حتما قبلش روتین برو

باور کن یه دوست داشتم همیشه میگفت من صورتمو با مایع دستشویی میشورم هیچ وقتم تو صورتش جوش ندیدم.کلا ف ...

والا منم دارم به همین باور میرسم علی رغم اینکه عاشق محصولات پوستیم

بنظرم پوست خوب داشتن بیشتر ربط داره به ژن خوب داشتن

منم یه مدت با صابون مخصوص  پوست میشستم پوستم بهتر بود

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
من پوستمو با ژل شستشو میشورم ،دوتا برند‌مختلف رو امتحان کردم فرقی نکرد نیاسینامید اسید  اوردین ...

نباید زیاده روی کرد همزمان چند محصول استفاده کرد

الان مشکلتون اینه جوش میزنید؟

خب چه محصولاتی استفاده میکنید نوع پوستتون؟

والا منم دارم به همین باور میرسم علی رغم اینکه عاشق محصولات پوستیم بنظرم پوست خوب داشتن بیشتر ربط د ...

میگن بهترین متخصص ها فقط یه شوینده مخصوص پوست یه آبرسان و یه ضدآفتاب رو پیشنهاد میدن.همین

استارتر جواب منم بده دیگه گل

دوستم حالا من نظر استارتر نمیدونم ولی جوش هورمونی رو فقط باید بری دکتر و بگو حتما برات سونو تخم دان و آزمایش تیروئید و آزمایش هرمونی بنویسه شما حتما مشکلت داخلیه تا از داخل حل نشه هرچقدر بیرونو ردیف کنی درس نمیشه 

بعدم قبول نکن برات بدون ازمایش و سونو سریع اسپیرونولاکتون بنویسن حتما ازمایش و سونو بده 

به خذا سه سال منو بستن به انتی بیوتیک و اسپیرو اخر دکتر داخلیم گفت تو تیروئید شدید داری 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

والا منم دارم به همین باور میرسم علی رغم اینکه عاشق محصولات پوستیم بنظرم پوست خوب داشتن بیشتر ربط د ...

بخدا من خودم قبلاها اینقد پوستم جوش میزد ک نگو 😂جاشم میموند

ولی الان دیگه با روتین مناسب خیلی بهتر شده

باید صبر داشت ولی ژنت خوب نیس😂

تخلیه نکن جوشاتو از لایه بردار ها  BHA,AHA استفاده کن هفته ای دو شب ولی حتما قبلش روتین برو

چه روتینی؟ 

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
دوستم حالا من نظر استارتر نمیدونم ولی جوش هورمونی رو فقط باید بری دکتر و بگو حتما برات سونو تخم دان ...

حتما این کارو میکنم عزیزم.سونو بعد ماه رمضان ان شاءالله. سونو تخمدان کافیه به نظرت؟؟؟ بعدش حتما آزمایش میدم.تیرویید که چند وقت پیش آز دادم نداشتم.