2777
2789

من قبلنا‌که روتین پوستی‌نداشتم پوستم گمتر جوش میزد ولی‌الان که نزدیک ۷ ماهه مرتب روتین پوستی دارم همش جوش میزنم  محصولاتی هم که‌میزنم به پوستم با تحقیق انتخاب کردم و از جای مطمئن میگیرم

و همچنین اینکه پوستم فقط روشن تر و شفاف تر شده ولی تغییری توی جای جوش و روند‌جوش زدنم ایجاد‌نشده چه بسا بدترم شده

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای جوش های نوجوانی مونده رو صورتم درحالی که ۳۵سالمه چطوری کمرنگ شون کنم؟

اگه روتین نداری اول یه دوره یه روتین خیلی معمولی شوینده و مرطوب کننده و ضدآفتاب مخصوص پوستت تا قوام پوست زیاد شه بعد کم کم ضدلک و ویتامین سی رو وارد روتینت کن ولی نه همزمان دوره داره

من قبلنا‌که روتین پوستی‌نداشتم پوستم گمتر جوش میزد ولی‌الان که نزدیک ۷ ماهه مرتب روتین پوستی دارم هم ...

خخخخخخ.منو تو شانس نداریم.حالا شما که خوبه جنس معتبر خریدی.من سرم کلاه رفت..۱۲۰۰ جنس خریدم‌الان میزنم به زانوهام.....تازه نصفشم باید بندازم دور

بله هورمونی بودن ...یه مدت قرص جلوگیری قطع کردم صورتم در جوش شد ،الان دوباره قرص میخورم بهتر شده ولی ...

آکوتان استفاده میکنی؟

روتین برا جوش های هورمونی خیلی مهمه باید مواظب باشی از هر اکتیوی استفاده نکنی مراقبت میخواد

اگه روتین نداری اول یه دوره یه روتین خیلی معمولی شوینده و مرطوب کننده و ضدآفتاب مخصوص پوستت تا قوام ...

ممعلومه که تو کارت تبحر داری

میشه یه روتین برام بنویسی 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

آکوتان استفاده میکنی؟ روتین برا جوش های هورمونی خیلی مهمه باید مواظب باشی از هر اکتیوی استفاده نکنی ...

نه در اون حد نیست که دارو مصرف کنم... الآن هم خیلی بهتر شده که قرص میخورم.

من قبلنا‌که روتین پوستی‌نداشتم پوستم گمتر جوش میزد ولی‌الان که نزدیک ۷ ماهه مرتب روتین پوستی دارم هم ...

عزیز یا محصولاتت مناسب پوستت نیس 

یه نکته ی دیگه ای هم ک هس اینه اکثر محصولات مث ضدلک ها ضدجوش ها اکتیو ها تا مدتی برون ریزی دارن ک خیلی عادیه درست میشه

ولی اینکه میگی هفت ماه احتمالا محصولات مناسبت نیس

یا مدام اکتیو های متفاوت وارد روتینت میکنی

خخخخخخ.منو تو شانس نداریم.حالا شما که خوبه جنس معتبر خریدی.من سرم کلاه رفت..۱۲۰۰ جنس خریدم‌الان میزن ...

والا همینو بگو🤣🤣

ای داد بیداد امان از دست این متقلبا...

کلا عصبیم یه مدته شیطونه‌میگه برگردم به دوران بدون روتین بودن هم کم خرج تر بود هم پوستم بهتر بود الان همش‌جوش جوش

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
والا همینو بگو🤣🤣 ای داد بیداد امان از دست این متقلبا... کلا عصبیم یه مدته شیطونه‌میگه برگردم به ...

باور کن یه دوست داشتم همیشه میگفت من صورتمو با مایع دستشویی میشورم هیچ وقتم تو صورتش جوش ندیدم.کلا فک کنم این چیزای جورواجور زیادم خوب نیس

پوستم چربه  از دور خیلی خوبه ها ولی صاف نیست، زیرش پر از جوش های ریزه . منافذ باز 😓

با روتین مناسب اول باید چربی پوستت کنترل بشه

بعد مدتی کم کم اکتیوی مث نیاسینامید

باور کن یه دوست داشتم همیشه میگفت من صورتمو با مایع دستشویی میشورم هیچ وقتم تو صورتش جوش ندیدم.کلا ف ...

جوش کلا تا حد زیادی به ژنه 

مادر بزرگ شوهرم یه پوستی داره به خدا بچه شیش ماهه نداره بزنم به تخته 

بعد نوه هاشم ازش ارث بردن 

کلا پوست ارثیه به خدا 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵