2777
2789
عنوان

دخترا♥️ گرفتن گواهینامه رانندگی سخته 🙄🤦‍♀️😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 32 پست
اصلا من روز امتحان اینقدر راحت بودم کلا وجود افسر رو احساس نمیکردم با پشت سری حرف میزدم میخندیدیم&n ...

چه خوب

پارک دوبل هم انجام دادی

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وای منم مهرماه می‌خوام امتحان بدم استرس دارمم

موفق باشی عزیزم 🥰

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

نه عزیزم ، منم همش فکر میکردم قراره شاخ غول و بشکنم ، دفعه اول آنچنان استرسی داشتم که همون چند ثانیه اول ماشین خاموش شد ، افسر گفت برو پایین   ...دفعه دوم روز قبلش کلاس خصوصی برداشتم فقط و فقط همون خیابون محل آزمون تمرین کردم و قبل از امتحان یه پروپرانول خوردم ، قبول شدم ....اصلا نترس حتما موفق میشی

منم استرسم فقط تو ترافیک هل میشم😑 

وای اره هی کلاج ترمز 

شهر ما اینقدر شلوووغه‌

کوچه های باریک 

اصلا پشیمون میشم

میگم خدایا چطوری اینجا رانندگی کنم🤣

چه خوب پارک دوبل هم انجام دادی

بله

پارک دوبل

دور دوفرمان

دنده معکوس

دور زدن

بعد جایی که امتحان دادم سربالایی بود و نزدیک بیمارستان شانس من خیلی شلوغ بود اون روز

افسر گفت میدان رو دور بزن؛اینقدررر شلوغ شده بود میدان...

قبل منم یکی دوبل خواست انجام بده خرابش کرد نقطه حرکتش خیلی سخت بود؛سربالایی بود دقیقا پشت ماشین یه سمند پارک شده بود یکم عقب میرفتم میزدم بهش

ولی خداروشکر قبول شدم

تازه بار اولم بود افسر خیلیییی اذیتم کرد که ردم کنه

یک کاغذ سفید را هر چقدر هم که تمیز و مرتب باشد کسی قاب نمی گیرد،برای ماندگاری باید حرفی برای گفتن داشت🌱

نه عزیزم ، منم همش فکر میکردم قراره شاخ غول و بشکنم ، دفعه اول آنچنان استرسی داشتم که همون چند ثانیه ...

😂عجب

مرسی  عزیزم 🥰بابت راهنمایی

با خودم‌ میگم افسره‌ بار اول شوتم میکنه پایین😂

وای اره هی کلاج ترمز  شهر ما اینقدر شلوووغه‌ کوچه های باریک  اصلا پشیمون میشم میگم خدا ...

متنفرم از اینکه هی پام رو کلاژ ترمز باشه 

😑😂 ولی درکل همش استرس اینو دارم ک بزنم ب ماشین جلویی ک دقیقا یسری اینطوری شد زدم ب سپرش

بله پارک دوبل دور دوفرمان دنده معکوس دور زدن بعد جایی که امتحان دادم سربالایی بود و نزدیک بیمار ...

آفرین😍

حالا اگه من باشم😶🤦‍♀️

خدا کنه یه افسر خوب گیرم بیاد🙄😐😂😂

آفرین😍 حالا اگه من باشم😶🤦‍♀️ خدا کنه یه افسر خوب گیرم بیاد🙄😐😂😂

ایشالا😅

نگران نباش؛اصلا سخت نیست

یک کاغذ سفید را هر چقدر هم که تمیز و مرتب باشد کسی قاب نمی گیرد،برای ماندگاری باید حرفی برای گفتن داشت🌱

متنفرم از اینکه هی پام رو کلاژ ترمز باشه  😑😂 ولی درکل همش استرس اینو دارم ک بزنم ب ماشین جلو ...

😂😂

اتفاقا خبلیا بخاطر استرس رد میشن،ریلکس باش فقط نهایتش قبول نمیشی دوباره امتحان میدی

درسته

مرسی عزیزم 

ایشالا😅 نگران نباش؛اصلا سخت نیست

ممنونم ازت مهربون ⚘