2777
2789

خیلی سخته‌ یانه

من میترسم 😶

مخصوصا روزه امتحان که افسر میشینه‌ کنارت😐😂

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه راحته

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
تاحالا رانندگی کردی؟

ای‌ 

خیلی کم

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

بستگی به خودت داره.باهوش باشی زود بگیری رانندگی برات اسون تر میشه

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 

اصلا

من روز امتحان اینقدر راحت بودم کلا وجود افسر رو احساس نمیکردم با پشت سری حرف میزدم میخندیدیم 

یک کاغذ سفید را هر چقدر هم که تمیز و مرتب باشد کسی قاب نمی گیرد،برای ماندگاری باید حرفی برای گفتن داشت🌱

نه سخت نیس،واسه خودت غول نساز

فقط از امتحانش‌ استرس گرفتم 

هنوز هیچ کاری نکرده😶🤦‍♀️

اسی جان خیلی خیلی ببخشید شرمنده حلال کن میشه گزارش بزنید؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/10762977/شاتت

ماگ شیر کاکائوم                                                آرزو کنمت برآورده شدن بلدی؟                                  ⟭⟬                                            
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز