2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی خدا بخواد مگه قد دست خود ادمه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

۱۶۴ قدمه به نظرم تا ۱۷۵ خوبه

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

قدم ۱۷۰

من خانم با قد ۱۵۱ هم دیدم و دوست داشتم قد ۱۸۰ هم دیدم بازم دوست داشتم نمیشه گفت چه قدی خوبه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من گفتم به نظرتون نگفتم که دست کیه  و تا حدودی از نظر پزشکی میشه گفت بله به تغذیه و ورزش هم رب ...

ادم در مورد چیزی میتونه نظر بده که بتونه براش کاری انجام بده 

اون تغذیه و ورزش اینام در حد یکی دوسانت نهایتا اثر داشته باشن پس نمیشه بگی کسی که فلان قد رو داره مناسبه اونی که فلان قد رو داره نامناسبه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
قدم ۱۷۰ من خانم با قد ۱۵۱ هم دیدم و دوست داشتم قد ۱۸۰ هم دیدم بازم دوست داشتم نمیشه گفت چه قدی خوبه

بله درسته من در رابطه با قد مناسب گفتم مثلا خانمی که 190 هستش واقعا خیلی مناسب نیستش

این سوال رو به این خاطر پرسیدم که دوست داشتم نظرات دیگران و بدونم 

وگرنه هر کسی با هر قدی که داره زیبایی های خودش رو داره