wonderwoaman مدیر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6763 عنوان مادرم ... | مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 20 پست مادرم قلق منو داره ...میدونم خیلی وقتها نظرش یا حرفش اشتباهه ولی انقدر از حربه های مختلف استفاده می کنه و منو درگیر عذاب وجدان میکنه که تهش دیگه فکر میکنم راست میگه ...کم کم داره زندگی مو خراب میکنه چیکار کنم ؟؟؟ 1402/01/16 | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اینم_میگذره عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 8511 شدم عزیزم تا مدت ها توهم توطئه داشتم با ضرب و زور مشاور دارم بهتر میشه هر کسی کوچکترین کاری بکنه به ... خودتو از این ماجرا بکش بیرون عزیزم یکم زندگی کن به دوراز این مادر یکم نفس بکش دیدی وقتی سرما میخوریم بهترین غذاهاتودهنمون بدمزست؟سبک زندگی این مادر ویروسه فاصله بگیر و بعد که خوب شدی مزه زندگی رو حس کن کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
wonderwoaman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6763 خودتو از این ماجرا بکش بیرون عزیزم یکم زندگی کن به دوراز این مادر یکم نفس بکش دیدی وقتی سرما ... ممنون عزیزم واقعا نیاز داشتم به نصیحت هاتون
اینم_میگذره عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 8511 ممنون عزیزم واقعا نیاز داشتم به نصیحت هاتون کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
mimi_____ عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 962 توی تمام ارتباطاتم دخالت میکنه به شدت بدبینه پشت همسرم دائم در حال بدگویی کردنه دائم ( ... خب چرا نمیتونی بشنوی و کاره خودتو انجام بدیبذار هرچی میخواد بگه و هیچی نگو نذار روت تاثیر بذاره
wonderwoaman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6763 خب چرا نمیتونی بشنوی و کاره خودتو انجام بدی بذار هرچی میخواد بگه و هیچی نگو نذار روت تاثیر بذاره زورمو میزنم اما بعد کلی کشمکش میبازم بهش