2777
2789
عنوان

مادرم ...

336 بازدید | 20 پست

مادرم قلق منو داره ...

میدونم خیلی وقتها نظرش یا حرفش اشتباهه ولی انقدر از حربه های مختلف استفاده می کنه و منو درگیر عذاب وجدان میکنه که تهش دیگه فکر میکنم راست میگه ...

کم کم داره زندگی مو خراب میکنه چیکار کنم ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محکم باش قلقل کشکه اسم ضعف رو عوض نکن کاری که میدونی درسته بکن و اجازه نده کسی با عذاب وجدان دادن کنترلت کنه و بدون ضربه ای که عزیزان و نزدیکان از روی نادانی یا حسادت به بدنه زندگی ادم میزنن غیرقابل جبرانه چون از نزدیک میزنن

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
محکم باش قلقل کشکه اسم ضعف رو عوض نکن کاری که میدونی درسته بکن و اجازه نده کسی با عذاب وجدان دادن کن ...

دقیقا همین طور شده ، باعث دعواهای بین منو همسرمه ، منو دوستامه ....

گاهی میگم مادره نکنه نفرین هاش منو بگیره ، نکنه اشتباه میکنم ...

دقیقا همین طور شده ، باعث دعواهای بین منو همسرمه ، منو دوستامه .... گاهی میگم مادره نکنه نفرین هاش ...

اصلا تسلیم باگ های عرفی ایران نشو مادرته باشه جایگاهش محترم و محکم اما بزرگ شدی عاقل شدی تصمیمات مهم زندگیتو خودت بگیر از یه سوراخ هم صدبار گزیده نشو 

مادرپدرا هم مثل بقیمون انسانن و انسان ممکنه اشتباه کنه یا سلامت روان نداشته باشه 

مساله رو  نفهمیدم، مگه چیکار کرده؟

توی تمام ارتباطاتم دخالت میکنه 

به شدت بدبینه 

پشت همسرم دائم در حال بدگویی کردنه دائم ( بی اغراق میگم دائم )

همش در حال مقایسه کردنه

با این سن و سال میخوام خونه یه دوستم برم انقدر بدگویی میکنه از اون دوستم که منصرفم کنه

سالیان ساله هیشکی حتی نزدیکترین فامیل هامون جز دو سه نفر رفت و امد نمیکنن

دقیقا همین طور شده ، باعث دعواهای بین منو همسرمه ، منو دوستامه .... گاهی میگم مادره نکنه نفرین هاش ...

خدا عقل رو داده برای استفاده. یکبار محکم وایسا به مادرت بگو تموم کنه رفتارشو . مگه الکیه که نگران نفرینش بگیره؟ بعضی آدما شیطونن حتی اگر پدر و مادر باشن

اصلا تسلیم باگ های عرفی ایران نشو مادرته باشه جایگاهش محترم و محکم اما بزرگ شدی عاقلدشدی تصمیمات مهم ...

با مشاورم که صحبت میکردم معتقد بود پدر و مادرم به شدت بیمارن از نظر روحی و کاری هم از دستم برنمیاد و باید مراقب خودم باشم

اما میگم بقول شما باگ های عرفی یا هر چی ، گاهی فکرمو درگیر میکنه نکنه پیشمون شم ...

با مشاورم که صحبت میکردم معتقد بود پدر و مادرم به شدت بیمارن از نظر روحی و کاری هم از دستم برنمیاد و ...

نه پشیمون نمیشی اما اگر تسلیمش بشی دچار جامعه هراسی و بدبینی و دشمن پنداری و تنهایی بی دلیل میشی ودرطول زمان روحت مسموم میشه

خدا عقل رو داده برای استفاده. یکبار محکم وایسا به مادرت بگو تموم کنه رفتارشو . مگه الکیه که نگران نف ...

دو سه بار باهاش برخورد کردم یه مدت خوب بوده ، اما باز کم کم محبت میکنه و از در دوستی وارد میشه و چند وقت بعد همون اش و همون کاسه 

انقدری که من نامزدم و خوابگاهم ، جرات نمیکنم تعطیلات خونه بیام

نه پشیمون نمیشی اما اگر تسلیمش بشی دچار جامعه هراسی و بدبینی و دشمن پنداری و تنهایی بی دلیل میشی ودر ...

شدم عزیزم تا مدت ها توهم توطئه داشتم با ضرب و زور مشاور دارم بهتر میشه

هر کسی کوچکترین کاری بکنه به خانواده ام بر میخوره و فک میکنن بی احترامی بهشون شده