2821
2789

دوبار از نو بساز 

توکل ب خداکن 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

همه چیز منظورت جی هست؟! 

سلامتی؟! پدرومادر؟! داغ فرزند؟!  چیا

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

امید از پیله های مرده پروانه میسازد...اینو من با تموم وجودم درک کردم.یه روزایی تو تاریکترین روزای عمرم بودم.شبایی بود ک فکر میکردم صبح فردارو نمیبینم ولی دیدم.دائما یکسان‌نباشد حال دوران غم‌مخور

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

امید از پیله های مرده پروانه میسازد...اینو من با تموم وجودم درک کردم.یه روزایی تو تاریکترین روزای عم ...

نع خواهری برا من یکسانه حال دوران تا الانم بجای خوب شدن بدتر شده دیگه هیچ امیدی به زندگی ندارم 

نع خواهری برا من یکسانه حال دوران تا الانم بجای خوب شدن بدتر شده دیگه هیچ امیدی به زندگی ندارم 

هممون شرایط سخت داشتیم و خواهیم داشت...منم مریضی کشیدم و با امید خوب شدم.منم همسرمو ک هم عشقمه و هم بهترین رفیقمو برای همیشه بخدا سپردم و از دست دادم و مسائل دیگه...منم ناامیدشدم بارها و بارها ولی تنها کسی ک کمکم کرد اول خدا و بعد خودم و خواستِ خودم بوده.شمام میتونید

نمیشه جانم هیچوقت دیگه نمیشه 

چرا نشه تلاش کن

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

منی که یه ذره هم ندارم امید تنها آرزوم مرگ شده 

منم یه روزایی ارزوی مرگ داشتم.هییییچ امید و انگیزه ای ن تنها نداشتم بلکه نمیخواستمم داشته باشم.میگفتم کاش صبِ فردارو نبینم.کاش فردا همین موقع تو قبرم باشم...ببین گذشت...من از پس سختیا و دلتنگیا براومدم و سرپام.مث قبل شادِ شاد نیستم اما خواستم ک بهترشم و شدم.گاهی دلتگیا پدرادمو درمیارن و اون موقعس ک تو حس میکنی ضعیف ترین ادمی تو دنیا ولی بازم باید توکل کرد و از صبر کمک گرفت.هیچ سختی ای دائمی نیست🌿

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز