2777
2789
حداقل میگفتی ته سیگارت میشم😂

ن فقط میخوام بکشمش 

تـمام 

بامن بحث نکن 😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اینو انصافا اگه باشه زنش میشم🤔🙄🤣🙃🙂🖕

مشکل اینجاس که بگیر نیست😂😂😂😂

دیروز یه نفر 16 ساله ازدواج کرده بود تایپک خانواده شوهر زده بود و من کل دیشبو گریه کردم چرا چون شایع زن داره😑💔

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن فقط میخوام بکشمش  تـمام  بامن بحث نکن 😂

بکش بکش سهم مام بده تک کش نباش 

وینستون بلو بزن بمولا😔😂

اگه بگیر باشی زنت میشم😔😂

مبارکه 

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
مشکل اینجاس که بگیر نیست😂😂😂😂 دیروز یه نفر 16 ساله ازدواج کرده بود تایپک خانواده شوهر زده بود و ...

😐این 16 ساله ها خیلی خونوکن و لوس دلت میخاد خفشون کنی بعد به تیکه های مساوی تقسیمشون کنی خورشتی بعد بخار پزشون کنی با زود پز باشون قرمه سبزی درست کنی بشینی بخوری😐

والا من موندم چجوری اینارو نشون میکنن

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

بکش بکش سهم مام بده تک کش نباش  وینستون بلو بزن بمولا😔😂

کاپیتان کاکائویی بتر نی؟🤤🤔

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
باشه عزیزم❤

کم افتخار کردی 🤨🥲😂

منم برم اصن دیگه از تاپیکت دست میکشم👩‍🦯😪💔😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

😐این 16 ساله ها خیلی خونوکن و لوس دلت میخاد خفشون کنی بعد به تیکه های مساوی تقسیمشون کنی خورشتی بعد ...

ارام باشش😂من 17 سالمه هااا

منم موندم با 17 سال سن یه خواستگار نداشتم اونوقت دخترعموی بابام 13 سالشه تو عقده😐

کم افتخار کردی 🤨🥲😂 منم برم اصن دیگه از تاپیکت دست میکشم👩‍🦯😪💔😅

بخدا زیاد افتخار کردم بت😂

ارام باشش😂من 17 سالمه هااا منم موندم با 17 سال سن یه خواستگار نداشتم اونوقت دخترعموی بابام 13 سالش ...

آخه از دخترای لوس بالا میارم  من خودم شوخی مکنم وگرنه الانا عمرا ازدواج کنم کلی برنامه دارم عمرا بیام بخاطر یکی دیگه گند بزنم به برنامه هام

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

بخدا زیاد افتخار کردم بت😂

گوگولی 😂❤️ حس می کنم تپلی هستی دلم خواست لپتو بکشم بعد برم بخوابم 🤌😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

آخه از دخترای لوس بالا میارم  من خودم شوخی مکنم وگرنه الانا عمرا ازدواج کنم کلی برنامه دارم عمر ...

😂😂😂😂

دقیقا مجردیو عشقهه