2789
عنوان

عکس موهام😐😐😐😐😐😐😐😐

594 بازدید | 26 پست

موهام تا کمرمه و کلا موخوره گرفته😐هر مو به سه چهار شاخه تقسیم شده حیف موهای لخت و بلندم حالا چکنم

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

تا زیادتر نشده درمانش کن موخوره خیلی بده نصف موهای من سر همین موخوره رفت که رفت

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موخوره گیری کن

فایده نداره باید از بالای جایی که موخوره گرفتی کوتاه کنی موهاتو که برا من احتمالا پسرونه میشا موهام😐

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
 موخوره گیری بعدش پروتئین تراپی

موحوره گیری فایده نداره بابد از بالای جایی که موخوره دارن کلا مو قطع بشه اینو یکی که تو اینکار هست بهم گفت

هر چی بگیری فایده ندارع بیشتر در میاد 

وقتی ک از حموم در میایی موهاتو دوره حوله نپیچ سوار نکش

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜