2777
2789
عنوان

عکس موهام😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 26 پست

مال منم اینجوری بود فقط کوتاه کن..چون اینا تا بالاترم رفته ولی خودشونو نشون نمیدن تا کوتاهی، دوباره یه ماه بعد کوتاهی اول دوباره موهاتو کوتاه کن میدونم سخته ولی بعدش موهای سالم داری

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..
فکر کردم عکس کل موهات رو میزاری سورپرایز شدم با عکسی که گذاشتی،🤕😅😅

😂😂😂😂موهامو عکس ندارم اینم الان گرفتم

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موحوره گیری فایده نداره بابد از بالای جایی که موخوره دارن کلا مو قطع بشه اینو یکی که تو اینکار هست ب ...

اره با قیچی منم منظورم همونه دستگاه اوکی نیس

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
😂😂😂😂موهامو عکس ندارم اینم الان گرفتم

عزیزم اگه دوست نداری یه دفعه کوتاه کنی ماه به ماه کوتاه کن شاید بهتر بشه ومرتب با روغن نارگیل چرب کن ساقه موهات رو.. در ضمن موقع خشک کردن خیلی نرم حوله رو بزار روی موهات وبردار

کیف کن

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
کیف کن

قشنگه عزیزم از من صافن یکم کوتاه تر از شما.

موخوره ندارن؟

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍