سلام بچه ها، من نزدیک یک ساله ک توی یه رابطه ای هستم. پارتنرم یه سری اخلاقای خوب داره یه سری اخلاقای بد، ک سعی میکنم درکش کنم و باهاشون کنار بیام.. اما خب یه سری مشکلاتی تقریبا دو ماه قبل اتفاق افتاد ک متوجه شدم... خیلی به خانوادش، خصوصا مامانش وابستس و استقلال از لحاظ اخلاقی نداره... به نظرتون با وحود این شرایط ادامه این رابطه درسته؟! میخوام نظرتونو بدونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین من آدمیم ک اعتقاد دارم همه چی کم کم درست میشه و به جای ول کردن باید طرفتو بسازی اما مردی که بچه ننه باسه پیرت میکنه، حرصت میده، اذیتت میکنه، تحقیرت میکنه و درکل اسباب بازی دست خانوادشه و هرجور اونا بخوان با تو رفتار میشه
همسر من دوسال تمام خواستگارم بود منو بابام راضی نمی شدیم اونقدر آمد رفت تا راضی شدیم برام خونه ماشین خرید ولی الان بعد از 7سال زندگی مشترک وابستگیش به ننه از خدا بی خبرش داره زندگیمون رو خراب میکنه این کارو با خودت نکن لطفا