2777
عنوان

پریودیو...

155 بازدید | 8 پست

من چند روز پیش ی رابطه پر خطر داشتم و دو روز بعدش قرص خوردم و یازدهم پریود شدم پریود عجیب ببخشید ی خون خیلی شفاف 

یا لکه های قهوه ای 

و ی بار قطع میشد ی بار باز شروع میشد 

نگرانم ی وقت باردار نباشم 

عایا تاثیر قرصه؟!

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بی‌بی چک بزن ولی احتمالا تاثیر قرص

ایشالله 

از ترس کلی استرس گرفتم 

هی میرم زعفرون بخورم 

هی دلم نمیاد 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگه قصد بارداری نداری زعفرون غلیظ بخور اگه داری هم استرس نگیر دیگه

همیشه عاشق این بودم ی دختر داشته باشم اما بنا ب شرایط ظلمه در حقش 

برم زعفرون بخورم یعنی احتمال بارداری هست سینه هامم یهو درد میگیره 

احتمالا کمخون شدی خونریزیت کمه زعفرون و نبات داغ بخوری خوب میشی

نه کم خونی ندارم فقط از این ک موعدم ده روز افتاده جلو تر بعد این همه تغییر داشتم تعجب کردم کمردرد سردرد سینمم درد میگیره خود پریودیمم خیلی متفاوت شده اصلا انگار پریودی نبود میخوام بدونم این عوارض قرص هست یا ن

والا هم ممکنه عوارض قرص باشه هم بارداری

🥲🥲🥲🥲🥲مرسی عزیزم از وقتی ک گذاشتی