2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش میخاد منو تخریب کنه

504 بازدید | 58 پست

دفعه اولشم نیست. امشب عموی شوهرم داشت به شوهرم میگفت معلومه پسرت در آینده تحصیل کرده میشه بهش میخوره دکتر بشه و باهوشه و... پسر من یکسال و نیمس و اونم داشت اغراق میکرد

بعد مادرشوهرم برگشت گفت به کی بره اینطور بشه؟

چه پرو عه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا خوبه غیرمستقیم گفته ،مادرشوهر من مستقیم بهم میگه از فلانی یاد بگیر،فلانی رو ببین چطوره ، و کلی تحقیر و توهین دیگه 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
یعنی به قدری تنفر دارم ازش که حد نداره بینهایت حسود و دو رو و دروغگوعه

سعی کن ارتباطتت رو کم و کمتر کنی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
جوابشو دادم ولی حس میکنم کافی نبود. من و شوهرم هر دو لیسانس داریم اون شغلش آزاده ولی من مرتبط با رشت ...

طرف حسوده زر زده

باید یه کاری اونجاش بسوزه

روز به روز به موفقیتت بیافزا

توام میگفتی آره خب مامان بزرگش نخبه نبوده که به بچه من ارث برسه

گفتم کافیه یه درصد فقط به من بره تو کل فامیلتون اندازه من موفق ندارین. همون یه درصد براش کافیه

مادر شوهرم همه همین طوریه مادر شوهر منم میخواد به همه بفهمونه فقط دخترانش بلدن خونه داری کنند دخترانش ازدواج کردن بعد همش میگه خانواده شوهراشون انقد دخترامو می‌خوان میگن اگه دختر تو نباشه زندگی  لنگه  بعد یه کاری هم که داریم 

به همه میگه الان زنگ میزنم دخترا بیان انجامش بدم انگار ما بلا نسبت بوقیم

آرام‌دلی...دفع‌غمی...مرهم‌دردی♡ دنیز‌کوچولوی‌من
میگفتی اگر شانس بیاره به شما نره حتما اینجور میشه

نه من گفتم همین یه که یه ذره به من بره براش بسه از کل فامیلتون موفق ترم اونم گفت عههه؟ گفتم اره ولی دلم میخاست یه تشت گل بیارم دهنشو گل بگیرم