بهم گفت نظرت چیه رنگ کنم اونم دودی خاکستری خیلی دوسدارم منم اوایل نمیزاشتم میگفتم بد میشی بعد امشب گفت دوباره گفتم برو رنگ کن ادم یبار زندگی میکنه وقتی دوسداری کاری ک خوشحالت میکنه انجام بده فقط قبلش خودتو به خونوادم نشون نده ببینم اول بهت میاد یا ن ! میدونم رنگ کنه خونوادم خرفم میزنن ک جلوشو میگرفتی زشته عیبه ولی برام مهم نیست منکه نمیتونم طبق حرف خونوادم باشم الان نمیدونم کار درستی کردم یا نه ؟
شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
اما من بشخصه خیلی نامزدمو محدود کردم بنده ی خدا اونم حرفی نداره البته
اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه