2777
2789
عنوان

مهمون خونه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 37 پست

واقعا از شوهرت پرسیدی چرا خاله اش اینا دارن میرن خونشون ؟ دقیقا به چه دلیل باید شما رو همه مهمونی هاشون دعوت کنن ؟

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا چه بیکاری 

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).

چه ربطی داره؟؟؟ یعنی هر مهمونی بره خونشون باید بگن شما هم بری؟؟؟! چه دلیلی داره اصلا؟ 

اینکه میگی به حجاب و لباست گیر میده اصلا کار درستی نیست و اشتباه محضه! ولی اصلا هیچ ربطی به این قضیه نداره که داری ربطش میدی!

مگه بیچاره ها واسه هرکاری باید تو روهم دخالت بدن؟😐 خب دلش میخواد با خواهرش راحت باشه حتما توام باید بری چک کنی چیکارمیکنن؟

به نفع خودته ها بری هم تکراری میشی هم باید کارکنی

اسی برو خدا تو سکر کن که نمبگه بهت

حالا فکر کن رفای بلبد پاشی بشوری بسابی اگه خسته باشی و سر د جواب بدی 

کلی برات چشم و ابرو میان بی خیال برو خوس باش

اميدوارم تاپیک بعدیت این نباشه 

مادر شوهرم کلفت گرفته نه عروس

اخه چنتا از دوستام ازدواج کردن میدیدم راه دور هم بودن شوهرشم نبود باز مادر شوهرش میرفت ی ساعت تو راه ...

همه مث هم نیستن و اصنم نیازی نیست هروقت مهمون دارن تورم دعوت کنن 

حوصله داریا تازه باید بری کارم بکشن ازت

اون دوستت شاید میرفتن دنبالش برا خرحمالی

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
خوب نباید براهرمهمونش شمارودعوت کنه

سلااام عزیزم ببخشید شماهم تو این ساکانه یکپارچه ثبت نام کردید؟میدونید کی جوابش میاد؟

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).

واقعا خواسته شما نابجاست استارتر دلیلی نداره برای همه مهمونیا شما رو دعوت کنه، خونا خودشِ اختیارش دست خودشِ

راجع ب حجاب و...هم ایشون اشتباه میکنه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
واقعا از شوهرت پرسیدی چرا خاله اش اینا دارن میرن خونشون ؟ دقیقا به چه دلیل باید شما رو همه مهمونی ها ...

چون ی بار سر موضوع خانواده دعوامون شد همه تاکید کردن ک تو از خونه بابات رفتی و دیگ مامان اون مانان تو صاحب اختیار تو اونه واسه مواردی ک ب نفعشه من هیچم واسه موارد دیگ ک ب نفعشه سرشو تا تا کرده تو زندگی و کارای من 

الان بهترین کار چی بود انجام میدادم

هیچی بیخیال باش فعلا

بستگی داره اونا چجوری باشن شما میشناسین تقریبا

اگر آدم خوبی هستن ایندفعه مادرشوهرتو دیدی غیر مستقیم بفهمون مثلا بگو خاله اومدن خونتون دوست داشتم بینمشون یا مثلا یه چیز از دوستت بگو توش این باشه مادر شوهرش بهش زنگ زده برا مهمونی

اگرم آدم موذی هست و میدونی از قصد اینکار کرده فعلا بیخیال باش تا به موقع بهش بفهمونی

همون موارد هم تکلیف روشن کن و اجاره دخالت‌ نده اصلا 

بابامم حقو دو وستی داد ب اونا و گقتن حق دارن دخالت کنن بزرگت و فلانن صلاحو اونا میدونن هرچیم میگن باید گوش کنی دیگ چی بگم من انقدر گریه کردم داشتم خفه میشدم نفسم بالا نمیومد مادر شوهرمم همچین متکبر نگام میکرد و عین خیالش نبود