2777
2789
عنوان

کسی هست تو پرورشگاه کار کنه؟؟؟؟؟

951 بازدید | 9 پست

سوال دارم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست من کار میکرد سوالت چیه؟

گلم یکی از آشنا ها میخواست سرپرستی بگیره بیشتر از ۱۰ ساله که بچه دار نمیشه 

رفتن اقدام گفتم باید یه چیزی به نام بچه بکنید اینا هم طبقه بالا پدر شوهرش زندگی میکنن 

میخواست بدونه هیچ راهی نداره؟؟؟؟

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
خیلی سخته اونم آشنا داشت رفت ، ساعتش متغیر بود ولی پیشنهاد نمیکنم چون اون افسردگی شدید گرفت اومد بیر ...

چرا افسردگی؟؟؟؟

بله باید ملک بنامش کنید ، و هر ماه از بهزیستی مددکار میان بچه رو چک میکنن 

خیلی ممنون عزیز دلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز